Ejendomsservice i Nordsjælland og København

Med vores ejendomsservice i Nordsjælland og København er du sikret en ren og velfungerende ejendom – såvel udendørs som indendørs – året rundt. Store ejendomme og boligforeninger bliver slidt og tiltrækker snavs og skidt som meget få andre steder. Der færdes på daglig basis rigtig mange mennesker i sådanne ejendomme, hvorfor der konstant bliver slidt på materialet og slæbt urenheder ind, som kræver en god ejendomsservice, hvis lokalerne skal holdes rene og faciliteterne funktionsdygtige samt trapperne skinnende.

Ejendomsservice for boligforeninger og virksomheder i Nordsjælland

Vi udfører ejendomsservice for boligforeninger og virksomheder i Nordsjælland og København. Uanset om du har en virksomhed eller er en del af en boligforening, kan vores ejendomsservice leve op til de krav, du stiller for en kontinuerlig grundig vedligeholdelse, som ikke alene skal være effektiv, men også udføres med respekt for inventar og de personer, der færdes i ejendommen sideløbende med udførslen af ejendomsservicen.

ejendomsservice i fx en boligforening

Vores ejendomsservice i Nordsjælland leverer alle de services, som normalt er forbundet med driften af en ejendom. Alle vores løsninger bliver skræddersyet til netop dit behov, så du er sikker på at have en velfungerende ejendom. Vi kan varetage alle former for rengørings-og vedligeholdelsesopgaver, da vores ejendomsservice i Nordsjælland og København bliver udført af fagfolk, som er uddannet til arbejdet. Dette gælder for såvel almen vedligeholdelse af materiel, inventar, døre og lignende, som for klargøring af lokaler, som skal istandsættes til forskellige formål. Vores ejendomsservice spænder meget bredt, så vi kan tilbyde dig den service, der opfylder dit behov.

 

Vores ejendomsservice I Nordsjælland kan blandt andet indebære:

● Rengøring
Trapperengøring
Vinduespudsning
Viceværtsservice
● Gårdmand
● Vinterservice
● Vedligeholdelse af grønne områder

Hvorfor investere i professionel ejendomsservice?

Ejendomsservice er en vigtig investering både for boligforeninger og i virksomheder. Hvis en ejendom ikke får jævnlig og professionel ejendomsservice, vil både bygningen og udeområdet nemt forfalde og fremstå beskidt og urent. Med Renices ejendomsservice i Nordsjælland får du arbejdet udført af et dedikeret team med mange års erfaring. Vi ved præcis, hvad der skal til for at sikre, at vedligeholdelsen og rengøringen udføres tilfredsstillende. Vores service er et foretrukket valg for mange boligforeninger og virksomheder, der ønsker at opretholde et rent og velordnet kontormiljø.

Kontakt os – vi leverer altid et tilfredsstillende resultat

Vi sætter med vores ejendomsservice en ære i, at kundernes virksomheder og boligejendomme præsenterer sig fra deres bedste side – både inde og ude. Vi sætter altid kunden i fokus, og vores kompetente medarbejdere sørger for, at der altid bliver leveret tilfredsstillende resultater med vores ejendomsservice i Nordsjælland.

Kontakt os i dag på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud. Vi lægger sammen en plan med dig, så du kan få den ejendomsservice, som du har behov for.