Ejendomsservice – Vi klarer alle opgaverne

Med vores ejendomsservice er du sikret en ren og velfungerende ejendom – såvel udendørs som indendørs – året rundt. Store ejendomme bliver slidt og tiltrækker snavs og skidt som meget få andre steder. Der færdes på daglig basis rigtig mange mennesker i sådanne ejendomme, hvorfor der konstant bliver slidt på materialet og slæbt urenheder ind, som kræver en god ejendomsservice, hvis lokalerne skal holdes rene og faciliteterne funktionsdygtige samt trapperne skinnende.

Vi udfører opgaver for både virksomheder og boligforeninger. En ejendom, der ikke får jævnlig ejendomsservice, tager sig ikke ud fra sin bedste side, hvilket giver et dårligt indtryk hos udefrakommende samt et beskidt og urent miljø for dem, der færdes i ejendommen. Dette kan vi sagtens forhindre, da vi har mange års erfaring med ejendomsservice og ved, hvad der skal til, for at vedligeholdelsen bliver tilfredsstillende udført. Vores rengøringsservice benyttes også af mange virksomheder, der gerne vil holde kontoret rent og ordentligt.

ejendomsservice i fx en boligforeningRenice ejendomsservice står for driften af din ejendom

Uanset om du har en virksomhed eller er en del af en boligforening, kan vores ejendomsservice leve op til de krav, du stiller for en kontinuerlig grundig vedligeholdelse, som ikke alene skal være effektiv, men også udføres med respekt for inventar og de personer, der færdes i ejendommen sideløbende med udførslen af ejendomsservicen.

Vores ejendomsservice leverer alle de services, som normalt er forbundet med driften af en ejendom. Alle vores løsninger bliver skræddersyet til netop dit behov, så du er sikker på at have en velfungerende ejendom.

Vi kan varetage alskens opgaver, da vores ejendomsservice bliver udført af fagfolk, som er uddannet til arbejdet. Dette gælder for såvel almen vedligeholdelse af materiel, inventar, døre og lignende, som for klargøring af lokaler, som skal istandsættes til forskellige formål. Vores ejendomsservice spænder meget bredt, så vi kan tilbyde dig den service, der opfylder dit behov.

Kontakt os – vi leverer altid et tilfredsstillende resultat

Vi sætter med vores ejendomsservice en ære i, at kundernes virksomheder og boligejendomme præsenterer sig fra deres bedste side – både inde og ude. Vi sætter altid kunden i fokus, og vores kompetente medarbejdere sørger for, at der altid bliver leveret tilfredsstillende resultater med vores ejendomsservice.

Kontakt os i dag på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud. Vi lægger sammen en plan med dig, så du kan få den ejendomsservice, som du har behov for.