Erhvervsrengøring – En investering i velfærd og sundhed

Rengøring er en nødvendighed. De fleste af os kender det fra hjemmet, hvor man på et tidspunkt kommer til at føle, der trænger til rengøring. Det er nemlig både usundt og ubehageligt at opholde sig i lokaler, hvor der ikke bliver gjort nok rent. Det gælder i det private hjem, men det gælder i lige så høj grad i erhvervslivet. I mange virksomheder er der ansatte, der opholder sig i de samme lokale mange timer hver dag, og derfor er det vigtigt, at der bliver udført regelmæssig firmarengøring på stedet. Renice tilbyder Nordsjællands bedste erhvervsrengøring til dig eller din virksomhed.

Hvad enten der er tale om kontorlokaler, lagerbygninger, en institution eller noget helt fjerde, er grundig erhvervsrengøring fuldstændig vitalt. Ikke alene giver det et bedre indeklima, men det fremmer også sundheden for både ansatte og eventuelle kunder og besøgende. På den måde kan professionel erhvervsrengøring ses som en investering for enhver virksomhed, der ønsker at optimere velfærden og produktiviteten på en arbejdsplads.

Hvis du vil være sikker på grundig, professionel og effektiv rengøring i din virksomheds lokaler, står vi hos Renice klar til at tilbyde vores hjælp.

Hvorfor investere i erhvervsrengøring?

Hos Renice er vi et team af topprofessionelle og veluddannede rengøringsfolk, der sætter en ære i at udføre vores job til punkt og prikke.

Skal man selv stå for rengøringen i erhvervslokalerne såvel som i hjemmet, kan det hurtigt blive en sur tjans, som der ikke er nogen, der melder sig frivilligt til. Når det endelig bliver gjort, kan det være, at det ikke bliver lige så grundigt, som man kunne ønske sig. Hvis man gerne vil have rengøringen hurtigt overstået, vil man ofte kun komme de samme lettilgængelige steder, mens man springer de dele af kontoret eller hjemmet over, som er svære at komme til og derved mere besværlige at gøre rent.

Selvsagt er det ofte disse steder, hvor en usund mængde skidt og snavs vil få lov at samle sig. En hovedrengøring, hvor man kommer rundt alle steder, kan være et stort og tidskrævende projekt, og derfor kan man ende med kun at gøre det et par gange om året. Det er ikke nok, hvis man ønsker et behageligt indeklima på kontoret eller i et andet erhvervslokale, hvor mange mennesker skal opholde sig flere timer om dagen. Derfor kan det være en idé for mange virksomheder og firmaer at investere i professionel erhvervsrengøring som den, vi hos Renice tilbyder.

Ikke alene slipper du og dine medarbejdere for at tænke på rengøringen, så I kan fokusere på de vigtigere dele af arbejdet, men det er også sikkert, at firmarengøringen er grundigt udført og når rundt i alle hjørner og kroge. Der er altså flere gode grunde til at investere i professionel rengøringshjælp, hvis man er et firma eller en virksomhed.

God firmarengøring har mange fordele

Vi kender det selv fra hjemmet, at det kan blive decideret ubehageligt at opholde sig i rum og lokaler, der ikke er gjort ordentligt rent. Det gælder ikke mindst på kontoret eller i butikken, hvor man mange gange vil være flere mennesker samlet på mindre plads. Hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent, skaber man et indeklima, der er både dårligt og usundt.

Lokaler, der ikke bliver gjort grundigt eller ofte nok rent, er det perfekte sted for sygdomme at sprede sig. Er erhvervsrengøringen ikke tilstrækkelig, kan man altså risikere dårligere helbred og flere sygedage blandt firmaets ansatte.

Erhvervsrengøring er både vigtig for arbejdsgiver såvel som medarbejdere. En god og effektiv erhvervsrengøring minimerer risikoen for sygdom på arbejdspladsen, og det er derfor godt for virksomheden og personalet. Erhvervsrengøring er en attraktiv ordning for alle typer virksomheder, og man slipper for at bekymre sig om nullermændene i hjørnerne og støvet i gulvtæppet.

Det er altså ikke kun den daglige velfærd, som dårlig firmarengøring kan gå ud over, men i sidste ende kan det også ses på virksomhedens bundlinje. Det er på den måde, man kan kalde professionel hjælp til erhvervsrengøringen en investering i de ansattes helbred og den generelle velfærd på kontoret.

Vi tilbyder alsidig erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring kan være mange ting. Ofte vil man tænke på et erhvervslokale som et kontorlandskab, men det kan også være mange andre ting. Eksempelvis kan der være tale om en butik, lagerlokaler, køkkener og meget andet.

Hos Renice er vi eksperter i rengøring af stort set alle slags erhvervslokaler. Vi har kompetencerne til at gøre rent i lokaler, hvor indretningen er således, at den er optimal i forhold til virksomhedens og de ansattes behov, men ikke nødvendigvis i forhold til nem rengøring.

Vi har redskaberne til at komme ind de steder, hvor man ellers ikke kan komme til, og hvor skidt og snavs ellers har frit slag. For os gør det altså ikke nogen forskel, hvorvidt der er tale om et almindeligt kontorlokale, en stor lagerbygning, et industrikøkken eller noget helt fjerde. Vi tilbyder grundig og effektiv firmarengøring, uanset hvilken branche din virksomhed er i. Og vi mener virkelig uanset. Erhvervsrengøring hos Renice kommer ud til almindelige kontorbygninger men også mere specielle, nicheprægede firmaer. Erhvervsrengøring er nemlig noget, alle har brug for.

silhuet af to kvinder, der udfører erhvervsrengøring

Grundig rengøring i skoler og institutioner

Som en del af vores tilbud om erhvervsrengøring, tilbyder vi også rengøring i skoler og institutioner. Her er det om muligt endnu mere vitalt, at man får gjort grundigt og regelmæssigt rent, end det er tilfældet med almindelige erhvervslokaler. Når man har med børn at gøre, er der nemlig langt flere bakterier, som man skal forsøge at holde nede.

Børn er generelt mere modtagelige for sygdomme som eksempelvis forkølelser, og samtidig er de ikke så varsomme med at sprede den som voksne. Eksempelvis er det ikke altid, at de får holdt sig for munden, når de nyser, eller får vasket hænder, efter de har været på toilettet. Derfor er der selvsagt flere bakterier i omløb i skoler og institutioner, ikke mindst i vintermånederne, hvor børnene bruger mange timer indendørs.

Når det kommer til skoler og institutioner, er det altså også en investering i sundheden og den generelle velfærd blandt både børn og ansatte at hyre professionel hjælp til at klare rengøringen.

Hos Renice er vi specialister i rengøring af netop den slags bygninger og lokaler, hvilket betyder, at vi er de rette at tage kontakt til, når der skal gøres rent i skoler og institutioner. Ligesom med vores almindelige erhvervsrengøring, gør vi kun brug af seriøse og veluddannede medarbejdere, der gør en indsats for at levere et tilfredsstillende resultat. På den måde kan vi være med til at sikre, at smittefaren og det dårlige indeklima i børnehaver og skoler bringes ned til et minimum.

Erhvervsrengøring i stor og lille skala

Hos Renice er vi gearet til at tage imod store rengøringsopgaver, der kræver mange rengøringsfolk. Det betyder dog ikke, at vi ikke også tager imod mindre rengøringsopgaver. Uanset hvor meget eller lidt erhvervsrengøring, du har brug for, står vi hos Renice klar til at hjælpe dig.

Er det på tide én gang for alle at komme til bunds i skidtet, kommer vi gerne og udfører en hovedrengøring. Ved en hovedrengøring går vi alt igennem og sørger for at komme ind i hvert hjørne og krog. Det er især en god idé, hvis det er et stykke tid siden, man sidst har fået udført en hovedrengøring i erhvervslokalerne. En hovedrengøring kan også være startskuddet til en mere regelmæssig firmarengøring, hvor man sørger for at få gjort ordentligt rent første gang og derefter løbende følger op med mere rengøring.

Det er dog ikke kun de store og grundige hovedrengøringer, vi hos Renice kan være behjælpelige med. Står du og overvejer at skifte tæpperne ud i kontoret, fordi der efterhånden er kommet mange og genstridige pletter på, er det os, du skal tage kontakt til. Vi er nemlig specialister i blandt andet tæpperens, og hvis en tæpperens udføres ordentligt, kan man komme næsten enhver plet til livs, uanset hvor gammel og genstridig den er. Der er altså ingen grund til at lægge en masse penge i nye tæpper, hvis man ved hjælp af en simpel tæpperens kan gøre de gamle så gode som nye igen.

Er trapperne heller ikke, hvad de har været, kan vi hos Renice også hjælpe med at gøre dine trapper rene igen. Det er ikke så fedt, hvis der er fodspor af mudder og andet på trapperne, men det kan vi hos Renice være behjælpelige med at fjerne helt.

Sidst men ikke mindst tilbyder vi også vinduespolering, hvor vi sørger for at fjerne skidt, snavs og fedtfingre fra dine vinduer. Man tænker måske ikke over, hvor beskidte ens vinduer egentlig er, men når de først er blevet rengjorte, vil forskellen være tydelig. Og det er lidt mere behageligt at opholde sig i et erhvervslokale, hvis man kan se, hvad der foregår på den anden side af ruderne.

På den vis tør vi hos Renice godt sige, at vi varetager alle former for erhvervsrengøring, lige fra de mindre, men vigtige opgaver til den klassiske hovedrengøring.

Kompetente og seriøse medarbejdere sikrer god firmarengøring

Vi er hos Renice af den overbevisning, at god firmarengøring ikke kan udføres uden gode rengøringsfolk. Derfor gør vi en ære ud af udelukkende at ansætte og arbejde med seriøse og kompetente medarbejdere, der er uddannede inden for deres specifikke område.

Påbegynder man eksempelvis en tæpperens, uden at man ved noget om det, kan man i sidste ende komme til at gøre mere skade end gavn. Derfor er det vitalt, at vi gør brug af seriøse medarbejdere, der ved noget om vores fag.

Samtidig er rengøring noget, hvor man hurtigt kan få lyst til at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Det kender man selv, fra når man gør rent i hjemmet, og man gerne vil være hurtigt færdig. Det nytter dog ikke noget, for dårlig eller mangelfuld rengøring på kontorer, i institutioner og lignende kan på lang sigt få uhensigtsmæssige konsekvenser. Derfor er det vigtigt for os, at alle vores ansatte er seriøse omkring deres fag og gøre en ære i at levere et tilfredsstillende resultat hver gang, så vi kan være sikre på, at vores erhvervsrengøring er blandt Danmarks bedste.

At vores medarbejdere er uddannede inden for deres fag, gør desuden, at de kender til de bedste produkter og ved, hvordan man skal bruge dem bedst muligt. Erhvervsrengøring er ikke meget værd, hvis man ikke bruger nogle ordentlige produkter, der sørger for at komme baktier, skidt og snavs til liv.

Desuden har vi fokus på at vælge rengøringsprodukter indeholdende et absolut minimum af kemikalier, så der bliver efterladt så få kemikalier som muligt, når vi gør rent. Det er især vigtigt i skoler og institutioner, da børn mange gange vil være mere sårbare over for kemikaliers giftige og skadende egenskaber. Når du vælger os som din partner til erhvervsrengøringen, får du altså alle fordelene ved god firmarengøring, uden at du skal være bange for useriøse medarbejdere eller rester af skadelige kemikalier.

Erhvervsrengøring, der møder dine behov

Virksomheder er forskellige og har forskellige behov for firmarengøring. Det har vi hos Renice fuld forståelse for, og derfor er vi også meget fleksible i vores aftaler omkring erhvervsrengøring. Vi har ikke nogen fast ramme for, hvordan en aftale om erhvervsrengøring skal se ud, men fokuserer i stedet på at finde og imødekomme dine individuelle behov.

Det betyder, at vi gør grundigt rent i dine lokaler, uanset hvordan de ser ud, hvor de er beliggende, og hvordan de er indrettet. Det betyder også, at vi kan lave en plan for, hvornår og hvor ofte vi skal komme for at gøre rent i dine erhvervslokaler.

Ofte vil det være en fordel for et firma at have rengøring uden for arbejdstiden, så det ikke generer eller forstyrrer medarbejderne og arbejdet. På den måde kan du få erhvervsrengøring, der matcher dine behov og ønsker, uanset hvordan de skal se ud.

Hos Renice tilbyder vi også firmarengøring på vikarbasis. Skulle din faste rengøringsmedarbejder blive syg eller tage på ferie, har vi hos Renice altid mulighed for at træde til og tilbyde vikarservice, hvor niveauet af rengøring lever op til dine krav. På den vis behøver der ikke blive slækket på rengøringen eller den indsats, der gøres for sundhed og velfærd på arbejdspladsen, selvom den faste rengøringshjælp af den ene eller anden grund ikke står til rådighed.

Når du vælger Renice som din partner til erhvervsrengøringen, er du altså sikker på at indgå en aftale med et rengøringsfirma, der tager udgangspunkt i dig, og hvad du har brug for med hensyn til rengøring. Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på netop den aftale om firmarengøring, der passer bedst til dig og din virksomhed.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål træpiller