Flytterengøring

Hos Renice ApS er vi eksperter i flytterengøring for erhverv. Står du eller din virksomhed midt i et flytterod, hvor de mange flyttekasser har hobet sig op over begge ører? Så er det ikke ligefrem rengøring, der sniger sig op på listen over ting, du har lyst til at bruge tid og energi på.

Hos Renice ApS syntes vi ikke, at du skal bekymre dig om at rengøre din fraflyttede bolig, når du har brugt de sidste dage på at pakke og flytte, som er fysisk hårdt arbejde.

Derfor tilbyder vi muligheden for at benytte dig af flytterengøring for erhverv, så du hurtigere kan komme videre. Så er du sikker på, at kontoret, boligen eller lejligheden står snorlige, når du forlader stedet. Hvad enten, der er tale om aftørring, vinduespudsning, gulvvask eller noget helt andet, så står Renice ApS klar til at udføre en effektiv og grundig flytterengøring for private og erhverv.

Bliv kontaktet af vores rengøringskonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Flytterengøring for erhverv med kort varsel

  Tiden mellem ind- og udflytningen overlapper ofte hinanden, hvor der både skal foretages reparationer, males og gøres rent. Specielt flytterengøringen er en essentiel del af flytningen, da rummet, du flytter fra skal efterlades pletfrit. Derfor kan det være en god idé at investere i professionel flytterengøring, som har erfaring med at arbejde effektivt og grundigt, så du med ro i maven kan koncentrer dig om selve flytningen.

  Hos Renice ApS er alle vores rengøringsassistenter certificerede og trænede i at udføre professionel flytterengøring i alle slags boliger og erhvervsejendomme. Vi har erfaring med at vide, hvad der skal til for at opgaven går problemfrit gennem syn. Derfor er du garanteret den bedst mulige oplevelse, når Renice ApS står for rengøringen.

  Længere nede på siden kan du se et udpluk af, hvilke opgaverne der typisk udgør en flytterengøring. Det er selvfølgelig altid muligt at tilpasse flytterengøringen, så det stemmer over overens med dine ønsker og behov.

  Rengøring af gulve

  Et af de vigtigste områder at gøre rent er gulvet. Gulvet er offer for meget aktivitet og kræver derfor ofte en grundig omgang rengøring, hvis det skal efterlades rent og pletfrit.

  Hos Renice ApS har vi alle redskaberne tilgængelige til at klare ethvert gulv. Er der tale om et større gulvareal, anvender vi vores gulvvaskemaskine, som garanterer et fejlfrit resultat hver gang.

  Et rent gulv indebærer mere end en gulvvask. Det involverer aftørring af paneler, dørtrin og støvsugning, som alle medarbejdere hos Renice ApS har mange års erfaring med at perfektionere.

  gulvvask
  flytterengøring

  Vinduespudsning og -polering

  Det er de færreste, som tænker rengøring af vinduer ind i deres flytterengøring. Som en del af Renice ApS’ flytterengøring aftørres alle vindueskarme, lysninger og vinduesbunde med en fugtig klud, så alle aflejringer bliver fjernet.

  Derudover polerer vi alle vinduer gennem grundig indsæbning, og eventuelle løbere i siderne fjernes med hårdt opvredet mikrofiberklud eller tørt rent viskestykke.

  Dette efterlader alle vinduer helt rene med en ensartet overflade, der tørrer med det samme.

  Rengøring af toiletter og bad

  Badeværelser kan ofte være de mest uoverskuelig områder at gøre rent på grund af toilettet, badet, vask og eventuelle reoler eller hylder, som alle optager støv og står i vejen for støvsugeren.

  Renice ApS har altid det rette værktøj til at nå rundt i alle hjørner, uanset badeværelsets mange kroge og flader. Her bliver der fjernet kalk i håndvasken og toiletkummen, aftørret vægge, pudset spejle og aftørret inventar.

  bathroom
  flytterengøring

  Rengøring af trapper

  Har dit kontor eller bolig en trappe, så skal den selvfølgelig også gøres rent. Vi støvsuger på og under paneler, gelændere og balustrene.

  Trapper vaskes efterfølgende – ved gulvvask forstås at sæbevand udlægges på gulvet med ren moppe til vask af repos og ca. 10 til 20 trappetrin. Arealet aftørres efterfølgende med en opvredet moppe.

  Trappen efterlades ren med en ensartet overflade, der er tør efter max. 3 minutter.

  Afvaskning af vægge

  Afvaskning af vægge er ofte et overset element i grundig rengøring. Hos Renice ApS afstøver vi ikke-vaskbare vægge med tør moppe eller lignende materiale.

  Vaskbare vægge aftørres med fugtig mop­pe og tørres evt. efter med hårdt opvredet moppe for at fjerne de sidste aflejringer.

  Alle vægge efterlades rene med en ensartet overflade, der er tør inden for kort tid.

  flytterengøring
  flytterengøring

  Døre – karme – håndtag

  Døre karme aftørres på lodrette og vandrette flader, herunder hængsler, med en fugtig klud og tørres efter med hårdt opvre­det klud for at fjerne de sidste aflejringer.

  Håndtag aftørres med fugtig klud.

  Døre og karme efterlades pletfrie, der er tørre inden for få minutter

  Køkken

  Køkkenet er ofte det mest krævende rum. Hos Renice ApS sørger vi for at komme rundt i alle kroge, således intet snavs eller støv efterladet. Borde, skabe, skuffer og reoler aftørres med fugtig klud og tørres evt. efter med hårdt opvredet klud for at fjerne de sidste aflejringer.

  Hårde hvidevarer afstøves eller støvsuges ind – og udvendigt – hvor det er hensigts­mæssigt. Aftørres ind – og udven­digt med fugtig klud og tørres evt. efter med hårdt opvredet klud for at fjerne de sidste aflejringer.

  Stål poleres i stålpleje og efterlades med en ensartet tør overflade uden oliedråber.

  Overflader efterlades rene med en ensartet overflade, der er tør med det samme.

  flytterengøring

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.