Hovedrengøring – Når du ikke har tid, gør vi det

Hovedrengøringen er ofte en tung opgave, som bliver udskudt igen og igen, fordi den tager tid og er krævende. Mange gør som regel rent de samme steder, mens skidtet hober sig op de steder, der ikke er så tilgængelige.

Hos Renice tager vi hovedrengøring seriøst, og vi kommer rundt om de steder, hvor mange andre ikke gør. Det er vigtigt at få alle hjørner og kanter med, når man laver hovedrengøring, da det er på dette tidspunkt, at man skal sørge for, at alt snavset, der har hobet sig op over tid, bliver fjernet. På længere sigt kan det være sundhedsskadeligt, hvis der er urent i de miljøer, man færdes i til dagligt, da man eksempelvis kan udvikle støvallergi, og der samtidig kan samle sig bakterier på de ellers utilgængelige steder. Derfor skal du ringe til Renice, hvis du vil have en professionel og effektiv rengøringsservice.

Rustet til en grundig hovedrengøring

Vi udfører rigtig mange hovedrengøringer, og vi er vant til at komme rundt om det svært tilgængelig områder. Vi har rengøringsudstyr og personale, der er skræddersyet til opgaven, så der altid er skabt de bedste forudsætninger for at få rengjort så grundigt som muligt. Med vores mange års erfaring og vores kvalitetsprodukter sørger vi for, at vores du får efterladt rene lokaler, møbler og inventar, når vi har udført hovedrengøring for dig.

Vores hovedrengøring bliver gjort effektivt, så både resultatet og prisen stemmer overens med dine forventninger til os. Dette gælder uanset hvilke lokaler, der skal rengøres. Om end du ønsker vores hovedrengøring i en lille 1 værelses lejlighed, store villaer med mange værelser og kælder, eller i din virksomhed, der rummer kontorer, gange, toiletter og produktionslokaler, så kan vi opfylde din behov om et rent og dejligt miljø at færdes i.

Kontakt os

Vi udfører kort sagt hovedrengøringer i dybden – hvad enten det er erhvervsrengøring eller hovedrengøring i private hjem. Vi har erfaringen og alle de rigtige teknikker og bruger kun miljøvenlige produkter.

Trænger din bolig eller virksomhed til at blive frisket op? Kontakt os på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.