Institutionsrengøring – Få et rent miljø til børnene

Hos Renice gør vi rent i børnehøjde. Vi tilbyder en rengøringsservice, der sikrer et sundt, rent og bakteriefrit indendørsmiljø.

Et sundt indeklima er en forudsætning for sunde børn og glade medarbejdere i en institution eller på en skole. Sygdomme spreder sig nemt fra barn til barn, og specielt forkølelser er en ekstra stor udfordring, når børnene i perioder er mere inde end ude. Rigtig mange bakterier og smittekilder bliver fjernet og forhindret i at sprede sig, når institutionsrengøringen er grundig og omhyggelig.

Personer, som arbejder på institutioner, ved hvor stor en smittefare, der er til stede i arbejdet med børn. Et barn, der er forkølet, tager på ingen måder de samme forholdsregler, som voksne gør. Der er derfor en langt større grad af spredning af bakterier, da de fleste børn ikke holder sig for munden, når de hoster og nyser, eller vasker deres hænder så ofte, som de er nødvendigt, hvis man skal komme spredningen af bakterier i forkøbet.

Vi er eksperter i institutionsrengøring

børn i institution leger i rent miljø efter insitutionsrengøring En grundig institutionsrengøring er derfor afgørende for både børn og voksne. Da det ikke er muligt at minimere smittefaren i løbet af dagen i samme omfang som på andre arbejdspladser, er det vigtigt, at der bliver fokuseret på en rengøring, der er lever op til kravene i en institution.

Hos Renice har vi specialiseret os i institutionsrengøring og skolerengøring, så du vil altid møde rengøringspersonale, der er specialuddannet til opgaven og ved præcis, hvad det kræver at holde din institution ren, sund og rar at være i.

Når alt kommer til alt, er det ikke kun driften af en institution, der bliver påvirket af et urent klima. Det er i høj grad også medarbejderne og børnenes velfærd, der er af afhængig af, hvordan der bliver gjort rent.

Kontakt os og få tilbud på rengøring af institution

Dit valg af rengøringsfirma, som skal varetage din institutionsrengøring, skal være det rette. Hvis du vælger os til opgaven, så lover vi, at rengøringen bliver udført, som den skal, og at der bliver skabt de bedste forudsætninger for et rent klima i din institution.

Du kan kontakte os med det samme på 70 22 14 77 eller benytte kontaktformularen og få et tilbud, der er helt uforpligtende. Sammen med dig lægger vi en plan, som passer til dine ønsker og behov.