Rengøring efter sommerhusudlejning

Hvis du vil sikre dig, at dit/dine udlejningssommerhuse altid står rene og præsentable, når der kommer nye gæster, så er du landet det rigtige sted. Hos Renice tilbyder vi professionel sommerhusrengøring til erhverv/udlejningsfirmaer i Nordsjælland.

Der er mange aspekter at tage højde for i dagligdagen, når man driver et udlejningsfirma. Én af opgaverne, man som udlejningsfirma for sommerhuse med garanti gerne vil sikre, er, at renligheden er i top, når gæsterne ankommer. Det kan vi hos Renice hjælpe dig med.

Vil du som indehaver af et udlejningsfirma investere i en professionel rengøring af sommerhus efter udlejning, der foregår effektivt og garanterer et godt førstehåndsindtryk for dine gæster, så er vi klar til at skabe pletfrie resultater. Førstehåndsindtrykket kan være afgørende for, om dine gæster har lyst til at komme tilbage igen eller vil anbefale det til nære og bekendte. Derfor lægger Renice stor vægt på, at sommerhuset både er og fremstår yderst rengjort med en frisk duft, der indikerer et rent hjem. En ryddelig og ren bolig skal ikke kun prioriteres for udtrykkets skyld, for det er også med til at skabe et sundere indeklima. Grundig rengøring er nemlig en af de vigtigste betingelser for en god luftkvalitet og dermed et bedre indeklima for dine gæster. Vi er bevidste om miljøet, og derfor anvender vi kun miljøvenlige rengøringsmetoder og produkter. Du kan være tryg ved, at rengøringen udføres på en bæredygtig måde.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Vores team til rengøring af sommerhus efter udlejning

  Renice vil gerne sikre et professionelt samarbejde og en kvalitet, der indebærer høje standarder. Derfor er det også certificerede rengøringsassistenter, som udgør vores team og er rutinerede i rengøring efter udlejning af sommerhuse. Vi går op i at uddanne vores personale, så det ikke kun er rengøringen, der er i top, men også et kompetent serviceniveau. Medarbejderne hos Renice bliver uddannet i Allerød, hvor vi også har hovedkontor. For at tilgå vores uddannelse har vi dog nogle krav til vores medarbejdere, som indebærer en ren straffeattest og en underskrift på en tavshedserklæring. Dette er for at sikre, at der ingen tvivl er om, at oplysninger eller forhold vedrørende vores kunder ikke må videregives. Vi værdsætter at kunne vide os trygge ved at sende vores medarbejdere ud til jer. Vores medarbejdere er meget fleksible, og derfor kan vi også træde til med kort varsel. Vores primære mål er at levere en førsteklasses rengøringsservice, der overgår dine forventninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og sørger altid for at levere til tiden.

  Derfor skal du overveje professionel rengøring efter sommerhusudlejning

  Sidder du og er i tvivl om, hvorvidt du skal investere i rengøring efter udlejning eller overhovedet har brug for det? Hvis du og dine ansatte har svært ved at nå alle arbejdsopgaver i løbet af dagen, så er Renice ApS klar til at påtage sig opgaven for dig. Vi vil meget gerne hjælpe dig med det ansvar og selvfølgelig indgå en aftale, som passer fuldstændig til dit behov.

  Vi mener, at professionel rengøring ikke behøver at koste en formue. Vores priser er konkurrencedygtige og passer til ethvert budget. Du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på den rengøring, du ønsker og som passer bedst ind i dit firma. Professionel sommerhusrengøring er til dig, der gerne vil bruge kræfterne et andet sted eller ønsker at få mere energimæssigt overskud i virksomheden. Professionel rengøringshjælp er også til, der ønsker at levere en topkvalitet til dine gæster, så de får et uforglemmeligt ophold.

  Hvad du kan forvente af professionel rengøring efter sommerhusudlejning

  Men husk, at vi også kan skræddersy en plan, så det bliver lige, som dit udlejningsfirma ønsker.

  rengøring af sommerhus efter udlejning

  Værelse og stue

  I værelser og stuer sørger vi for at gulvet er støvsuget og vasket ud til hver en krog og hjørne. Gulv sørger vi for at aftørre samt paneler. Døre, dørtrin, dør og håndtag rengøres. Vi polerer og pudser vinduer og vasker rummets vægge af.

  Køkken

  Køkkenets gulv sørger vi ligeledes for at støvsuge og vaske herunder hårde hvidevarer også. Aftørring af gulv, paneler, skabe, skuffer, reoler og vægge. Hvis der i køkkenet er døre, rengør vi ligeledes dem som i stuer og værelser. Overflader vaskes og tørres af samt polering af stålelementer og stålpleje. Vinduer pudses og poleres.

  Badeværelse

  Badeværelsets gulv støvsuges og vaskes. Aftørring af gulv, paneler, vægge samt skabe og skuffer. Dør, dørtrin, dørkarm og håndtag samt håndvask rengøres. Spejl pudses og håndvask og toiletkumme afkalkes.

   

   

  Bliv kontaktet af Renice

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.