Skolerengøring – Vi tager rengøring af skoler seriøst

Skoler kræver særlig rengøring og ekstra grundighed på grund af større aktivitet i både dag- og aftentimer. Der er rigtig mange mennesker, der hver dag færdes på en skole, hvorfor en grundig skolerengøring er af stor betydning.

Smittefaren på en skole er større end på de fleste andre arbejdspladser. Dette skyldes den store mængde af børn, der er samlet, som ikke i samme grad tager højde for smitterisici, som voksne gør. Bakterier og i vira spreder sig nemt fra barn til barn og sætter spor på skolens inventar, hvor det udgør en smittefare for den næste person, der kommer i berøring med inventaret. Derved skabes der ofte et urent indeklima, hvor både lærere og elever er udsatte, og vigtigheden af en god skolerengøring er stor. Et sundt indeklima medvirker til færre sygedage, mindre forbrug af vikarer og gladere lærere og elever.

Skolerengøring i høj kvalitetskolerengøring

Ved en god skolerengøring er der taget højde for, at kvaliteten skal være høj, samtidig med at arbejdet skal gøres så effektivt som muligt, da vores kunder ikke skal betale for unødig tid brugt på rengøring af en skole. Det er derfor essentielt for en virksomhed, der varetager en skolerengøring, at virksomheden har erfaring med opgaven og forstår at effektivisere arbejdet, uden at lade kvaliteten blive påvirket.

Vi har mange års erfaring med skolerengøring, og vi er en rengøringsservice, der ved, hvad der kræves, for at en rengøring af en skole er tilfredsstillende udført. Vores medarbejdere er specialiseret indenfor skolerengøring og har udført denne slags opgaver mange gange før, hvorfor du vil få effektiv en rengøring af din skole, der samtidig er i topkvalitet, hvis du benytter os til din skolerengøring. Vi tilbyder også rengøring af institutioner, kontorer og virksomheder – ring i dag og få et godt tilbud til lige netop den service, du har brug for.

Kontakt os

Vi tilbyder at varetage hele opgaveudførelsen af rengøringen på din skole, så du ikke behøver at bekymre dig om, at lærerne og elevernes velfærd bliver påvirket negativt på grund af en manglende indsats på rengøringen af din skole.

Det starter alt sammen med en ren skole. Så kontakt os nu på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på skolerengøring.