Tæpperensning – Vores tæpperens fjerner selv de værste pletter

Er tæpperne blevet plettet, grimme og trætte i farven og luven er det billigere at udføre en tæpperens frem for at købe nye tæpper. Mange personer er ikke klar over, hvor gode resultater man kan opnå med en tæpperensning. Det er ofte muligt at fjerne selv meget genstridige pletter, hvis man udfører en tæpperensning korrekt. Hos Renice tilbyder vi en rengøringsservice, der inkluderer erhvervsrengøring, kontorrengøring og firmarengøring samt tæpperensning. Vi er et all-round rengøringsfirma, der altid står klar til at hjælpe.

Vi har opbygget et solidt kendskab til, hvordan tæppet skal behandles, så der skabes et godt resultat efter en tæpperens. Der er forskel på tæpper og det materiale, de er lavet af, og derfor også den måde en tæpperensning skal udføres. Gennem mange års erfaring har vi fundet frem til de bedste løsninger, hvor kvaliteten af en tæpperens, bliver så god, som den kan blive.

Tæpperensning uden afbrydelser i hverdagen

En tæpperensning behøver ikke at stoppe arbejdet på de arealer, hvor rensningen finder sted. Vi kan udføre tæpperens samtidig med, at dine medarbejdere kan gå på tæppet, så en tæpperensning ikke holder arbejdet i din virksomhed unødigt tilbage. Det er vigtigt for os, at du bliver lige så tilfreds med vores arbejde, mens vi er i gang med en tæpperensning, som du bliver med det efterfølgende resultat.

Et rent og pænt tæppe har en stor betydning for, hvordan et rum præsenterer sig selv. Det er derfor for mange virksomheder vigtigt, at tæppet tager sig godt ud og er påvirker helhedsindtrykket indtrykket positivt, så personer, der færdes i rummet, oplever et rent og behageligt miljø. Dette kan lade sig gøre, selvom tæpperne er blevet plettede og beskidte, hvis en tæpperensning bliver gjort ordentligt.

Udover rensning af tæpper tilbyder vi også generel vaskeriservice, hvor alle former for tekstiler kan blive rengjorte. Læs mere her.

Kontakt os

Vi vil meget gerne give dig et godt tilbud på tæpperens, så både du, dine medarbejdere og dine kunder opfatter dem som nye. Vi ved, hvor meget det betyder, at en tæpperensning er udført korrekt, og du kan derfor trygt overlade alt tæpperens til os.

Vi klarer også akutte pletter, når uheldet har været ude.

Trænger tæppet til en tæpperens?

– så er vi på pletten

Kontakt os i dag på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.