Trappevask – Den bedste trapperengøring i Danmark

Med vores trappevask og trapperengøring bliver trapperne rene – uanset hvad der har været under skoene. Vi har gennem mange år udført trappevask i rigtig mange bygninger, så vores personale, der sørger for rengøring af trapper er dygtige og hurtige. Vi gør en dyd ud af at efterlade et godt resultat, som du bliver tilfreds med. Vores rengøringsservice inkluderer både skoler, institutioner og erhvervsvirksomheder samt –kontorer og private.

Trappevask og rengøring af trapper skal gøres grundigt, da trapper altid samler meget snavs på grund af mængden af skidt, der bliver slæbt med ind udefra. Dette er tilfældet året rundt, men især i vinterhalvåret, hvor vejret er vådere og koldere, er der brug for en god trapperengøring, som fjerner skidtet og efterlader trapperne rene og pæne. Det første indtryk man får af en bygning, når man træder ind ad døren, påvirkes meget af, hvordan trapperne tager sig ud. Du sender et godt signal med rene og pæne trapper.

Vi står med glæde for jeres trappevask

trapperengøringVi udfører professionel trappevask i alskens slags bygninger. Derfor kan vi hjælpe dig med trapperengøring, uanset om det drejer sig om rengøring af trapper i andelsboligforeninger, ejerboligforeninger, lejeboligselskaber, erhvervsbygninger – eller hvad som helst andet.

Vi er vant til at udføre trapperengøring i alt fra høje bygninger med brede trappegange til mindre trapper på små institutioner eller i kontorfællesskaber. Har du trapperne, så kan vi vaske dem for dig.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Vores kunder har mange forskellige slags trapper, og vi har derfor lavet skræddersyede løsninger til deres trappevask, hvilket du også vil få, hvis du ønsker, at vi skal udføre trapperengøringen for dig. Vi vil sammen lægge en plan for, hvordan din trappevask skal udføres, hvor vi tager højde for dine specielle ønsker og behov, pris og tid, så du får strikket den pakke sammen, der passer dig bedst.

Du er velkommen til at kontakte os, så kan vi kan give dig et helt uforpligtende tilbud. Brug kontaktformularen eller kontakt os på 70 22 14 77.