Vikarservice

Få en stabil og fleksibel vikar til din rengøring, når du står og mangler en dygtig rengøringsvikar, der kan rykke ud, når du har brug for professionel rengøringsservice. Renice ApS er dit vikarbureau til rengøring i København og Nordsjælland. Vi er et rengøringsbureau med mange års erfaring med professionel vikar rengøring for alle typer af virksomheder.

Står du og skal bruge et kompetent vikarbureau til rengøring, kan vi klare dine rengøringsopgaver, uanset om rengøringsholdet har ferie eller er ramt af sygdom. Vi tilbyder vikarservice til virksomheder året rundt, når der er behov for rengøringsydelser af høj kvalitet. Vi er fleksible og hurtigt ude på adressen, når det haster, og du står i en akut situation.

Vi sikrer dig vikar rengøring i topkvalitet hver gang

Som rengøringsfirma og vikarbureau inden for rengøring har vi altid fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed, så vi kan opfylde dine krav og forventninger til samarbejdsaftalen. Vi udfører kontorrengøring, klinikrengøring, rengøring af lager og produktion samt mange andre typer af rengøringsopgaver. Vi sørger for:

  • En fast kontaktperson i tæt dialog med ledelsen hos os
  • Miljøvenlige og godkendte rengøringsprodukter
  • Fleksibilitet i forhold til ønsker og behov
  • Løbende kvalitetskontrol

Uddannet og kompetent vikarpersonale

Vores rengøringspersonale, inklusiv dem der udfører vikar rengøring, bliver grundigt oplært og uddannet, så de får den nødvendige viden og kompetencer til at udføre opgaverne. Vi sikrer, at din virksomhed modtager den aftalte rengøringsydelse til aftalt tid, og at kvaliteten ikke falder ved en eventuel afløsning. Ved sygdom eller afløsning vil en ny medarbejder altid modtage en grundig instruktion og støtte fra en fast medarbejder. Vores personale skal desuden aflevere en ren straffeattest. Personalet underskriver derudover en tavshedserklæring, der indebærer, at enhver viden om vores kunders virksomhedsforhold, som måtte opnås i forbindelse med opgaven, ikke må videregives. Vi tager altid din opgave seriøst og sikrer, at de givne regler og instruktioner overholdes, og at du får leveret en sikker og stabil vikar rengøring.

Alsidig vikar til rengøring for erhverv

Som vikarbureau inden for rengøring skræddersyer vi rengøringen efter jeres ønsker og behov. Med vores vikar rengøring hjælper bl.a. virksomheder, hoteller, institutioner, butikker, kontorbygninger, produktionsbygninger, boligforeninger og mange andre typer af virksomheder. Du er altid velkommen til at kontakte Renice ApS for at høre nærmere om, hvordan vores vikarservice kan hjælpe jer. Læs mere på vores side om andre services, som vi tilbyder til erhverv og private.

Fleksibelt og erfarent rengøringsfirma

Vi ved, hvor vigtigt et rent lokale samt andre rum har af betydning for indeklimaet og medarbejdernes sundhed. Derfor rengør vores rengøringsassistenter alle afkroge og hjørner med stor omhyggelighed. Som dit vikarbureau til rengøring kan vi hjælpe med alt fra kontorrengøring til rengøring af køkken, toilet og fællesarealer. Rengøringsassistenterne er rutinerede og certificerede i faget, så vi kan sikre jer den bedste service og den højeste kvalitet hver gang.

Vi har mange års erfaring med vikar rengøring og kan træde til med kort varsel, når der er behov for fleksible rengøringsløsninger til din virksomhed.

Kontakt os

Vi udfører kort sagt hovedrengøringer i dybden – hvad enten det er erhvervsrengøring, rengøring af skurvogne, hovedrengøring i private hjem eller noget helt fjerde. Vi har erfaringen og alle de rigtige teknikker og bruger kun miljøvenlige produkter.

Trænger din bolig eller virksomhed til at blive frisket op? Kontakt os på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.