Vikarservice

Holder rengøringsholdet ferie, eller er de ramt af sygdom? Et vikarbureau til rengøring kan sørge for rengøringsopgaverne imens. Hos Renice ApS tilbyder vi vikarservice til virksomheder, hvor vores rengøringsassistenter kan træde til, når I har brug for rengøring. Vi er fleksible og hurtigt ude på adressen, når det haster.

Når I vælger Renice ApS, så sikrer I jer grundig rengøring med de bedste rengøringsmidler. Vores rengøringsassistenter er rutinerede og certificerede i faget, så vi sikrer jer den bedste service og det bedste resultat.

Vi ved, hvor vigtigt et rent lokale samt andre rum har af betydning for indeklimaet og din sundhed. Derfor rengør vores rengøringsassistenter alle afkroge og hjørner. Vores vikarservice kan hjælpe med alt fra kontorrengøring til køkken, toilet og fællesarealer.

Vikar til rengøring for erhverv

Rengøringen skræddersyes efter jeres ønsker og behov. Vores vikarservice hjælper bl.a. virksomheder, hoteller, institutioner, butikker, kontorbygninger, produktionsbygninger, boligforeninger og meget mere.

Du kan kontakte Renice ApS for at høre nærmere om, hvordan vores rengøringsvikarservice kan hjælpe jer. Læs mere på vores side om andre services som vi tilbyder til erhverv og private.

Kontakt os

Vi udfører kort sagt hovedrengøringer i dybden – hvad enten det er erhvervsrengøring, kontorrengøring, eller hovedrengøring i private hjem. Vi har erfaringen og alle de rigtige teknikker og bruger kun miljøvenlige produkter.

Trænger din bolig eller virksomhed til at blive frisket op? Kontakt os på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud.