Privat rengøring – Når du har brug for rengøringshjælp

Vores hjem er det sted, hvor vi bruger langt den meste af vores levetid, og hvor vi ofte befinder os, når vi ikke arbejder. Det kan være svært at nå at gøre ordentlig rent på alle leder og kanter, når man har en travl hverdag og ikke ønsker at arbejde videre, når man er kommet hjem og har fri. Det forstår vi godt.

Vi har mere end 10 års erfaring med privat rengøring. Vi sætter en ære i, at vores rengøringsassistenter har en god og respektfuld kundekontakt, og at den rengøringshjælp, vi sender ud til dig, stemmer overens med de forventninger, du har til et rent og dejligt hjem.

Når Renice står for privat rengøringen – kan du føle dig tryg

Privat rengøring foregår i vores hjem, hvor vi har alle vores private ejendele, og hvor vi ikke lukker hvem som helst ind ad døren. Dette er vi meget opmærksomme på, og derfor har vi udvalgt og uddannet vores personale nøje, så du altid kan være tryg, når vi besøger dit hjem og udfører rengøringshjælp. Din tryghed er altid førsteprioriteten for os, når vi foretager privat rengøring eller flytterengøring. Vi passer på dine ting og forholder os udelukkende professionelt til opgaven, hvorfor du aldrig skal bekymre dig om at lukke vores rengøringshjælp ind i dit hjem.

Vores rengøringsassistenter har gennemgået vores interne uddannelse, og de er oplært i brugen af de medbragte rengøringsmidler, som alle er miljøvenlige og allergitestet. Du kan derfor overlade dit hjem til os med ro i sindet og bevidst om, at vores rengøringshjælp efterlader et rent og sundt hjem, efter vi har udført privat rengøring hos dig.

Her er en liste over vores rengøringsservices til private:

Kontakt os – vi kan klare det meste

Vi er vant til at udføre privat rengøring i mange forskellige slags hjem, hvorfor det hverken er en hindring, om vi kommer ud til børnefamilier, unge festlystne mennesker eller ældre. Uanset hvilken slags bolig, du bor i, og hvor mange, der bor sammen med dig, så bliver vores rengøringshjælp udført til punkt og prikke med respekt for dine ejendele og din private sfære.

Vi er et Full-service rengøringsvirksomhed, der også kan hjælpe med rengøring af skoler, institutioner og virksomheder. Vi sikrer skinnende kontorer og rene trapper, hvis du og din virksomhed ønsker det.

Du er velkommen til at ringe på 70 22 14 77 eller benytte kontaktformularen. Så kan vi give dig et helt uforpligtende tilbud og sammen lægge en plan for din private rengøring.