Flytterengøring og slutrengøring

Står du og skal fraflytte dit lejemål og mangler en perfekt flytterengøring i København eller Nordsjælland? Så er vi hos Renice ApS klar med grundig fraflytningsrengøring af din lejlighed eller dit hus. Slutrengøring i forbindelse med fraflytning af boligen er for de fleste ikke nummer ét på listen. Det er her, vi hos Renice ApS træder til med kort varsel, så du ikke skal bekymre dig om slutrengøringen, når du skal flytte. Vi har mere end 10 års erfaring med rengøringsservice og flytterengøring i Nordsjælland og København.

Renice ApS varetager gerne flytterengøringen for dig, så du kan spare tid og energi, da det i forvejen er fysisk hårdt arbejde både at pakke og flytte.

Fleksibel flytterengøring efter dine behov

Vi tilbyder professionel slutrengøring, så du hurtigere kan komme videre uden bekymringer. I mange år har vi sørget for rengøring af flyttelejligheder og flytterengøring i Nordsjælland. Vi har alle de rette redskaber og rengøringsmidler til opgaven. Derfor er du sikret, at din bolig står skinnende og snorlige, når du vælger flytterengøring hos os.

Når du er på udkig efter et professionelt rengøringsfirma til flytterengøring, så ved du, at du er sikret et godt resultat og den gode rengøringsservice, som lever op til dine forventninger. Det mener vi, at ethvert rengøringsfirma skal besidde, og derfor er vi altid punktlige, grundige og topprofessionelle i udførelsen af vores rengøring ved flytning

Vores flytterengøring for private består bl.a. af gulvvask, vinduespudsning og -polering, rengøring af badeværelse, rengøring af vægge, rengøring af køkken og meget mere. Vores rengøringsfolk står klar til at yde den bedste service og slutrengøring af lejlighed eller hus, når du skal flytte.

Bliv kontaktet af vores regøringskonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Få din rengøring godkendt ved flytning

  Når tiden mellem ind- og udflytning af boligen overlapper hinanden, så kan vi med kort varsel være på adressen, som du flytter fra og stå for slutrengøringen. Vi sørger for at rengøre fraflytningsboligen pletfri, så denne fremstår, som da du flyttede ind i boligen. Derfor er vi grundige i vores flytterengøring i alle rum, så du roligt kan fokusere på din nye bolig.

  Vores rengøringsassistenter er alle trænede, rutinerede og certificerede. Det sikrer os, at vi kan levere den bedste service til vores kunder, så du får din rengøring efter flytning godkendt. Det gør, at vi kan udføre flytterengøring og slutrengøring i alle former for boliger og erhvervsejendomme. Vores mange års erfaring er til fordel for vores kunder, da vi ved, hvad der skal til for, at din fraflytningsbolig går pletfrit gennem synet inden overdragelse. Vores slutrengøring er ikke alene en professionel service, men også en positiv oplevelse.

  Slutrengøring København & Nordsjælland

  Herunder kan du læse mere om, hvad vi tilbyder af rengøring ved fraflytning og klargøring af lejlighed. Vi skræddersyr slutrengøring ved flytning efter dine ønsker. Du kan kontakte Renice ApS for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med udflytningsrengøring.

  Rengøring af gulve

  Gulvet er et af de vigtigste områder, som skal rengøres ved fraflytning. Det skyldes, at gulvene aktivt bruges hver dag i forbindelse med aktivitet. Derfor kræver gulvrengøring grundig rengøring, og ved større gulvarealer anvender vi vores gulvmaskine. Rengøring af gulve består også af aftørring af paneler, støvsugning og rengøring af dørtrin.

  gulvvask
  flytterengøring

  Vinduespudsning og -polering

  Vinduerne er i forbindelse med fraflytningsrengøringen oftest overset, men det er et vigtig område at få renset med pudsning og polering. Vi anbefaler altid, at vinduerne står pletfrie ved fraflytning, og derfor gør vi os umage. Vælger du vinduespudsning og –polering som tilvalg, så indebærer det også, at vores rengøringsassistenter aftørrer vindueskarme, vinduesbunde og lysninger med en fugtig klud. Dermed sikrer vi, at aflejringerne fjernes. Selve vinduespoleringen består også af, at vi med indsæbning polerer dine vinduer og løbere med en hårdt opvredet mikrofiberklud eller et tørt og rent viskestykke.

  Rengøring af bad og toiletter

  Badeværelset er for mange et uoverskueligt område, når det kommer til slutrengøring. Det er tilmed et af de besværlige områder at komme til med en støvsuger. Vi rengør dit toilet, bad, vasken og reoler, og så kommer vi grundigt rundt i alle hjørner, kroge og flader. Når vi står for flytterengøring af badeværelset, så sørger vores personale også for at afkalke toiletkummen og håndvasken. Derudover aftørres vægge, spejle pudses og andet inventar aftørres.

  bathroom
  flytterengøring

  Døre, dørkarme og dørhåndtag

  Døre og dørkarme skal også rengøres ved fraflytning. Ved slutrengøring aftørres de med en fugtig klud på vandrette og lodrette flader – herunder også hængsler. Herefter aftørres døre og dørkarme med en opvredet klud. Selve dørhåndtagene aftørres med en fugtig.

  Rengøring af køkken

  Et af de områder i boligen, som er krævende af rengøre i forbindelse med flytning, er dit køkken. Med den erfaring, som vores rengøringsassistenter har, kan vi udføre effektiv flytterengøring af køkkenet. Vi kommer rundt i alle hjørner og kroge i køkkenet, hvor vi efterlader dit køkken frit for pletter, snavs og støv. Vi sørger for at aftørre borde, skuffer, skabe, reoler m.m. med en fugtig klud. De sidste aflejringer fjernes med en opvredet klud.

  Vores rengøring i forbindelse med køkkenet består også af afstøvning og støvsugning af hvidevare – ind- og udvendigt. Vi sørger også for at polere stålelementer i køkkenet med stålpleje, så disse står rene og uden oliedråber.

  flytterengøring

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.