Flytterengøring og slutrengøring

Gør du klar til at flytte, og har flyttekasserne ophobet sig? Hos Renice ApS har vi mange års erfaring med flytterengøring til private og erhverv, og vi kan hjælpe dig med at få styr på flytterodet. Rengøring i forbindelse med fraflytning af boligen er for de fleste ikke nummer ét på listen, men det er her, vi hos Renice ApS træder til med kort varsel, da du ikke skal bekymre dig om rengøring, når du skal flytte.

Det er i sig selv et fysisk hårdt arbejde at pakke og flytte, så du kan spare på energien, når Renice ApS varetager flytterengøringen for dig.

Vi tilbyder professionel flytterengøring til private, så du hurtigere kan komme videre uden bekymringer. I mange år har vi sørget for flytterengøring i et utal af huse og lejligheder, og vi har alle de rette redskaber og rengøringsmidler. Derfor er du sikret, at din bolig står snorlige, når du vælger flytterengøring hos os.

Når du er på udkig efter et professionelt rengøringsfirma som vores, så ved du, at du er sikret et godt resultat og den gode rengøringsservice, som lever op til dine forventninger. Det mener vi, at ethvert rengøringsfirma skal besidde, og derfor er vi altid punktlige, grundige og topprofessionelle i udførelsen af vores rengøringsydelser.

Vores professionelle flytterengøring for private består bl.a. af gulvask, vinduespudsning og –polering, rengøring af badeværelse, trappevask, rengøring af vægge, rengøring af køkken og meget mere. Vores rengøringsfolk står klar til at yde den bedste service, når du skal flytte.

Bliv kontaktet af vores regøringskonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Flytterengøring med kort varsel

  Når tiden mellem ind- og udflytning af boligen overlapper hinanden, så kan vi hurtigt med kort varsel være på adressen, som du flytter fra. Vi sørger for at rengøre fraflytningsboligen pletfri, så denne fremstår, som da du flyttede ind i boligen. Derfor er vi grundige i vores flytterengøring i alle rum, så du roligt kan fokusere på din nye bolig.

  Vores rengøringsassistenter er alle trænede, rutinerede og certificerede. Det sikrer os, at vi kan levere den bedste service til vores kunder. Det gør, at vi kan udføre flytterengøring og slutrengøring i alle former for boliger og erhvervsejendomme. Vores mange års erfaring er til fordel for vores kunder, da vi ved, hvad der skal til for, at din fraflytningsbolig går pletfrit gennem synet inden overdragelse. Vores flytterengøring og slutrengøring er ikke alene en professionel service, men også en positiv oplevelse.

  Herunder kan du læse mere om, hvad vi tilbyder, når vi skal udføre flytterengøring og slutrengøring for vores kunder. Vi skræddersyr rengøringen efter dine ønsker. Du kan kontakte Renice ApS for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

  Rengøring af gulve

  Gulvet er et af de vigtigste områder, som skal rengøres ved fraflytning. Det skyldes, at gulvene aktivt bruges hver dag i forbindelse med aktivitet. Derfor kræver gulvrengøring grundig rengøring, og ved større gulvarealer anvender vi vores gulvmaskine. Rengøring af gulve består også af aftørring af paneler, støvsugning og rengøring af dørtrin.

  gulvvask
  flytterengøring

  Vinduespudsning og -polering

  Vinduerne er i forbindelse med flytterengøring oftest overset, men det er et vigtig område at få renset med pudsning og polering. Vi anbefaler altid, at vinduerne står pletfrie ved fraflytning, og derfor gør vi os umage. Når vinduespudsning og –polering vælges i forbindelse med flytterengøringen, så indebærer det også, at vores rengøringsassistenter aftørrer vindueskarme, vinduesbunde og lysninger med en fugtig klud. Dermed sikrer vi, at aflejringerne fjernes. Selve vinduespoleringen består også af, at vi med indsæbning polerer dine vinduer og løbere med en hårdt opvredet mikrofiberklud eller et tørt og rent viskestykke.

  Rengøring af bad og toiletter

  Badeværelset er for mange et uoverskueligt område, når det kommer til rengøringen. Det er tilmed et af de besværlige områder at komme til med en støvsuger. Vi rengør dit toilet, bad, vasken og reoler, og så kommer vi grundigt rundt i alle hjørner, kroge og flader. Når vi står for rengøring af badeværelset, så sørger vores personale også for at afkalke toiletkummen og håndvasken. Derudover aftørres vægge, spejle pudses og andet inventar aftørres.

  bathroom
  flytterengøring

  Trapperengøring og trappevask

  Hvis du i din bolig har en trappe, så kan vores rengøringsassistenter også sørge for en grundig rengøring af trapper. Først støvsuges trappen, paneler, balustrene og gelændere. Herefter vaskes trappen med sæbevand, hvor vi anvender en ren moppe til vask af repos og 10-20 trappetrin. Endeligt aftørres arealet med en opvredet moppe. Dermed efterlades din trappe ren og ensartet i overfladen.

  Afvaskning af vægge

  Mange overser rengøring af vægge, da det ikke prioriteres, og det er der gode grunde til. Det er ikke alle, der vil afvaske vægge, da man skal have de rette redskaber, så væggene får en ensartet og ren overflade. Dog er det vigtigt, da synet af en lejebolig skal godkendes, så du kan få dit depositum tilbage. Heldigvis har Renice ApS alle redskaber og midler til, at vægge aftørres og afvaskes korrekt. Vi sørger for at aftørre ikke-vaskbare vægge med en tør moppe, og vi aftørrer vaskbare vægge med en fugtig moppe.

  flytterengøring
  flytterengøring

  Døre, dørkarme og dørhåndtag

  Døre og dørkarme aftørres med en fugtig klud på vandrette og lodrette flader – herunder også hængsler. Herefter aftørres døre og dørkarme med en opvredet klud. Selve dørhåndtagene aftørres med en fugtig.

  Rengøring af køkken

  Et af de områder i boligen, som er krævende af rengøre, er dit køkken. Med den erfaring, som vores rengøringsassistenter har, kan vi udføre effektiv og grunde køkkenrengøring. Vi kommer rundt i alle hjørner og kroge i køkkenet, hvor vi efterlader dit køkken frit for pletter, snavs og støv. Vi sørger for at aftørre borde, skuffer, skabe, reoler m.m. med en fugtig klud. De sidste aflejringer fjernes med en opvredet klud.

  Vores flytterengøring i forbindelse med køkkenet består også af afstøvning og støvsugning af hvidevare – ind- og udvendigt. Vi sørger også for at polere stålelementer i køkkenet med stålpleje, så disse står rene og uden oliedråber.

  flytterengøring

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.