Hovedrengøring til private

Få hjælp til hovedrengøring af hjemmet af vores erfarne og professionelle rengøringsteam. Når tiden er inde til en grundig og professionel rengøring af hjemmet, kan du trygt stole på Renice. Vi kommer hurtigt ud på din adresse og sørger for, at boligen bliver ren og pæn, så du er tilfreds med resultatet. Vores certificerede rengøringsassistenter er rutinerede i privat hovedrengøring. Det sikrer dig, at du får leveret den bedste rengøringsservice.

Hos Renice har vi mange års professionel erfaring med hovedrengøring til private, og vi kan hjælpe dig med rengøringen. Vi skræddersyr rengøringen efter dine ønsker. Du kan kontakte Renice for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Renice er et professionelt rengøringsfirma med speciale i hovedrengøring. Når du vælger os til grundig rengøring af din bolig, så er du sikret et godt resultat og exceptionel rengøringsservice. Vores personale er trænede, og vi anvender kun de bedste rengøringsmidler. Vi er punktlige og sørger for at rense enhver plet i din bolig.

Bliv kontaktet af vores regøringskonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Hovedrengøring med kort varsel

  Det er vigtigt at rengøre din bolig med jævne mellemrum, så du skaber et bedre indeklima. Kommer du ud i alle kroge og hjørner af boligen, når du rengør din bolig? Hvis du rengør din bolig med jævne mellemrum, anbefales det, at du får udført den store hovedrengøring 1-2 gange om året – særligt hvis du har mange møbler som kan samle på støv, og hvis du ikke vasker gulvet ofte.

  Typisk vil man i weekenden rengøre boligen, eller lige inden man får gæster på besøg, så alt er nydeligt – men er det? Der er flere områder i forbindelse med rengøringen, som ikke prioriteres, men det bør prioriteres, så man kommer rundt i alle hjørner.

  Herunder kan du læse mere om, hvad vores hovedrengøring indebærer.

  Hovedrengøring af stue og værelser

  Vores hovedrengøring af stue og værelser omfatter støvsugning af gulv, møbler og paneler. Vi vasker gulvet og aftør dine døre, dørkarme, dørhåndtag og vindueskarme. Vi tilbyder også at pudse og polere dine vinduer. Hvis der er spindelvæv, som hænger fra loftet, ved vinduerne eller i hjørner og afkroge, så sørger vi også for at rengøre dette. Et område som mange overser er væggene, da det kan være besværligt. Vi sørger også for at afvaske vægge, da vi har de rette redskaber og midler til opgaven

  gulvvask
  bathroom

  Hovedrengøring af bad og toilet

  Vi kommer hele vejen rundt i dit badeværelse, så alle områder – også besværlige områder – gøres rent. Vi rengør toilettet og toiletkummen, håndvasken, brusenichen/-kabine og badekarret. Ligeledes bliver nævnte områder afkalket. Vores rengøringsassistenter aftør også alt inventar og maskiner samt dør, dørkarme og dørhåndtag. Fliser, spejl og øvrige vandrette områder aftørres også.

  Hovedrengøring af køkken

  Dit køkken er et af de områder du bruger hyppigst, og det er også et af de områder i boligen, der skal være hygiejnisk, når der tilberedes mad. Det er en krævende opgave at rengøre alle skabe, skuffer og låger, men med vores ekspertise, så er du sikret et rent resultat. Vores grundige køkkenrengøring består af aftørring af borde, skabe, skuffer, reoler, låger m.m., så dit køkken er frit for snavs, støv og pletter.

  Vi rengør også alle hvidevarer i køkkenet med aftørring, og alle vandrette flader rengøres med en fugtig klud. Ligeledes her omfatter hovedrengøringen aftørring af dør, dørkarm, dørhåndtag og vinduespartier samt støvsugning af gulv og gulvvask.

  flytterengøring
  flytterengøring

  Øvrige hovedrengøringsområder

  Rengøringsassistenterne kan også hjælpe med vinduespudsning og –polering og trappevask

  Grund hovedrengøring i forbindelse med flytning, kan vi også hjælpe med. Læs mere om det her.

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.