Privat rengøring

Hos Renice ApS tilbyder vi vores ekspertise i privat rengøring, da vi ved, hvor vigtigt det er at sikre rene omgivelser og skabe et godt indeklima. Det kræver omhyggelig og grundig rengøring. Vi kræser om ethvert hjørne og enhver afkrog, så din husstand bliver fri for skidt, snavs, støv og pletter. Vores certificerede rengøringsassistenter yder en exceptionel indsats, når de rengør boliger, således at du får et tilfredsstillende resultat.

Når du vælger Renice ApS til udførelse af professionel privat rengøring, så sikrer du dig, at vi har høje standarder for udførelse af opgaven. Vi tilbyder en lang række ydelser til privat rengøring, som du kan læse mere om her på siden og kontakte os.

Når vores rengøringsassistenter udfører privat rengøring, så er alle opmærksomme på at være grundige i udførelsen af opgaven med respekt for kundens ejendele. Vores privat rengøring tilpasses dine ønsker og behov.

Bliv kontaktet af vores regøringskonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Privat rengøring med kort varsel

  Er du presset på tid? Med privatrengøring hos Renice ApS kan du hurtigt få rengjort din bolig, da vi er hurtigt på pletten. Kontakt os allerede i dag så vi kan aftale en tid for, hvornår vi skal dukke op på adressen og udføre opgaven. Vi er skarpe på prisen, og vi sikrer altid et godt resultat og den bedste service.

  Privat rengøring af stue og værelser

  Stue og værelser kan oftest være præget af nullermænd, snavs og støv – under sofaer, under senge og på overflader som spise- og sofaborde. Vi sørger for at støvsuge og vaske gulvet samt aftørring af dine møbler. Vi aftørrer også vægge, dørpaneler, -kamme, -håndtag m.m. Hvis der er spindelvæv eller anden form for snavs på vægge og loft, så sørger vi også for at rengøre disse områder. Rengøringsassistenterne kommer godt omkring i afkroge og hjørner af stue og soveværelser, så vi sikrer os, at du får et bedre indeklima.

  Du får:
  – Afstøvning – overflader, møbler og andet inventar
  – Aftørring – overflader, møbler og andet inventar
  – Støvsugning
  – Gulvvask

  gulvvask
  flytterengøring

  Privat rengøring af køkken

  Dit køkken er et af de rum, hvor hygiejnen er et must, da fødevarer håndteres og tilberedes her. Det er for mange uoverskueligt at komme hele vejen rundt i køkken, da rengøring af køkken ikke alene er overflader. Når du vælger privat rengøring gennem os, sørger vi for rengøring og aftørring af skuffer, skabe, skabslåger m.fl. Vores rengøringsassistenter er rutinerede, og de ved, hvordan opgaven skal gribes an, så du opnår et nydeligt og rent resultat.

  Udover nævnte områder sørger vi for at rengøre og aftørre hvidevarer i køkkenet samt overflader og andre vandrette elementer. Herunder tilbyder vi også aftørring og rengøring af vægge, døre, dørkamme og dørhåndtag. Alle steder hvor skidt og snavs kan ophobe sig rengøres.

  Du får:

  – Afkalkning – vask
  – Afstøvning – overflader, hvidevarer, skabe, skabslåger m.fl.
  – Aftørring – overflader, hvidevarer, skabe, skabslåger m.fl.
  – Støvsugning
  – Gulvvask

  Privat rengøring af badeværelse og toilet

  Dit badeværelse er et af de rum i din husstand, som kan være besværlig at rengøre, men det er et af de vigtigste rum, da vedligeholdelse af badeværelse og toilet har betydning for din sundhed. Hvis man ikke er omhyggelig om rengøringen på badeværelset, kan fugt udvikle sig, og der kan forekomme skimmelsvamp. Heldigvis har vi hos Renice ApS de rette midler og erfaringen i professionel rengøring af badeværelser og toiletter, så vi kan hjælpe dig med at opnå det bedste resultat.

  Vi har redskaberne til at komme omkring alle besværlige hjørner og kroge på badeværelset. Vores service består bl.a. af afkalkning af bad, toilet, armaturer m.fl. samt aftørring. Vi sørger for at rengøre toiletkummen, din håndvask, badekarret eller brusenichen/-kabine med de bedste rengøringsmidler. Badeværelset får en grundig gulvvask, og vi sørger også for at rengøre overflader samt spejle. Derudover tilbyder vi også aftørring af dør, dørkamme og dørhåndtag. På den måde kommer vi hele vejen rundt og sikrer dig et rent og nydeligt badeværelse.

  Du får:
  – Afkalkning – bad, håndvask og toilet
  – Afstøvning – overflader og al inventar, hjørner, afkroge, paneler/lister m.fl.
  – Aftørring – bad, håndvask, toilet, skabe, skabslåger og andet inventar
  – Rengøring af overflader, spejle, glaspartier
  – Støvsugning
  – Gulvvask

  bathroom
  vaske vinduer

  Øvrige privat rengøringsområder

  Hos Renice ApS kan vi også hjælpe dig med vinduespudsning – og polering samt trappevask. Hvis du har spørgsmål til, hvad vi ellers kan hjælpe med, eller har særlige ønsker, kan du altid kontakte os og høre nærmere.

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.