Vores personale – Specialuddannet rengøring fra Allerød

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, da det er dem, der skaber i sidste ende tilfredsstiller dig. Vores medarbejdere udfører professionel og effektiv rengøring af virksomheder, kontorer, skoler og institutioner samt trapper.

Den bedste rengøring i Allerød og Nordsjælland finder du hos os. Ved at ansætte og fastholde kompetente medarbejdere kan vi levere en rengøringsservice af højeste kvalitet, hvilket vi har gjort i rigtig mange år. Det er meget vigtigt for os, at vi opretholder vores høje serviceniveau, så vi i fremtiden stadig vil udbyde den bedste rengøring fra vores virksomhed i Allerød.

Vi sørger for oplæring og uddannelse, der giver medarbejderne viden, tryghed og ansvar omkring arbejdsopgaverne. Denne uddannelse foregår i Allerød, hvor grundig og effektiv rengøring er omdrejningspunktet for alt vores undervisning. Når vi sender vores personale ud til rengøring fra vores virksomhed i Allerød, er de kompetente til udførelsen af rengøringen på det kvalitetsniveau, som vi kræver af alle vores rengøringsassistenter.

Under sygdom eller afløsning vil en ny medarbejder altid få en grundig instruktion og støtte af en af vore faste medarbejdere, som med afsæt i deres viden fra vores uddannelse om rengøring i Allerød kan opfylde dine behov og ønsker til fulde. Det er vigtigt for os, at vores afløsere kan udføre opgaven lige så godt som vores personale, der er uddannet i rengøring i Allerød. Derfor benytter vi ofte de samme afløsere, som nyder godt af, at vores personale er gode til at lære fra sig, så vores ekspertviden omkring rengøring altid vil komme dig til gode.

Med den grundige uddannelse og instruktion af vores personale sikrer vi, at du modtager den aftalte ydelse på det aftalte tidspunkt – og at kvaliteten altid bliver opretholdt til fulde. Vi er stolte af vores uddannelse i rengøring i Allerød, som har resulteret i rigtig mange dygtige medarbejdere, der ved hvordan de levere god kvalitet til dig.

Det sociale og psykiske arbejdsmiljø har høj prioritet. Mange medarbejdere arbejder ofte alene langt væk fra vores virksomhed, der udbyder rengøring fra Allerød, og vi er derfor meget opmærksomme på vigtigheden af en god kontakt mellem medarbejderne og ledelsen.

Alle vores medarbejdere skal aflevere en ren straffeattest samt underskrive en tavshedserklæring, der indebærer, at ethvert forhold man måtte blive bekendt med hos vores kunder, ikke må videregives. Det er slet ikke muligt at påbegynde vores uddannelse i rengøring i Allerød, hvis ikke disse krav kan opfyldes.

Rengøringspersonalet respekterer de sikkerheds- og sundhedsmæssige regler, der gælder på den virksomhed, hvor de gør rent. Så du kan trygt kontakte os og drage nytte af vores veluddannede rengøringspersonale fra Allerød, som tager rengøring seriøst og altid vil efterlade dig glad og tilfreds med resultatet.

Kontakt os i dag på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen. Så lægger vi sammen en plan for din rengøring.