Håndværkerrengøring

Renoveringsprojekt med håndværkere Renice tilbyder professionel og effektiv håndværkerrengøring til både byggepladser og andre byggeprojekter. Vi ved, at håndværkerarbejde ofte er forbundet med en del rod og snavs, som kræver en god og effektiv rengøring efterfølgende. Renices dygtige og professionelle rengøringsassistenter er uddannet til at sikre et flot og skinnende resultat efter håndværkerne har været på besøg. Med håndværkerrengøring fra Renice sørger vi for, at det hele står skinnende rent, så du blot kan glæde dig over dit færdige projekt.

Håndværkerrengøring til små og store projekter

Alle byggeprojekter er forskellige. Nogle er store, omfattende og strækker sig over lang tid, mens andre er mindre og tager kort tid. Hos Renice forstår vi vigtigheden af effektiv rengøring efter håndværkere uanset projektets størrelse. Derfor tilbyder vi skræddersyet og professionel håndværkerrengøring, der tilpasses det enkelte behov. Vores dygtige rengøringsteam kommer ud til dig og forlader ikke stedet, før det er rent, pænt og præsentabelt.

Udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en rengøringskonsulent

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Rengøring efter håndværkere er vigtigt

  Det er vigtigt at gøre grundigt rent efter håndværkere. Byggeopgaver efterlader ofte skarpe materialer og/eller løse genstande, som kan være farlige, og som man kan slå sig på. Derudover efterlader håndværkerarbejde typisk også en masse støv og snavs, som kan være sundhedsfarligt at opholde sig i. Derfor er grundig oprydning og rengøring, inden man begynder at anvende området, essentielt.

  Eksempler på rengøringsopgaver efter håndværkerbesøg

  • Bortskaffelse af byggeaffald
  • Oprydning
  • Aftørring
  • Støvsugning
  • Rengøring af overflader
  • Gulvvask
  • Vinduespudsning
  • Rengøring af ventilationsanlæg

  Renice tilbyder en række andre rengøringsservices. Vi tilbyder blandt andet også skurvognsrengøring til byggepladser, hovedrengøring, flytterengøring og meget mere.

  Få håndværkerrengøring – Udfyld formularen

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.