Opgravning, udgravning og bortkørsel af jord

Der kan være mange grundet til, at man har brug for udgravning på ejendommen. Måske står du og skal have etableret en ny terrasse, indkørsel eller noget helt andet. Renice ApS har mange års erfaring med opgravningsopagaver til etablering af stier, terrasser, indkørsler og p-pladser til både private og virksomheder i hele Nordsjælland.

Når vi står for opgaven, kan du altid regne med:

  • Fokus på kvalitet og holdbarhed
  • Professionel projektledelse
  • Kvalitetskontrol fra start til slut
  • Dygtige og erfaringsrige medarbejdere

Vi har erfaring med både små og store udgravninsopgaver, så du altid er trygge hænder. Vores ekspertise inden for området bunder i vores erfaring fra andre lignende projekter. Derfor er vi din trofaste rådgiver, når du skal tage stilling til, hvordan en ny terrasse eller indkørsel bedst tilpasses omgivelserne.

Backhoe

Vi kører også jorden væk

Hos Renice ApS har vi det rette udstyr til at klare din opgravningsopgave. Derfor er du sikker på, at opgaven bliver klaret hurtigt, effektivt og sikkert. Hvad enten, det er et større projekt, som du er i gang med, så klarer vi gravningen og jordkørslen for dig. Alle vores medarbejdere går altid til opgaven – uanset størrelse – med en professionel og løsningsorienteret tilgang.

Ønsker du, at bestille bortkørsel af jord? Renice ApS er stor erfaring med miljøvenlig bortkørsel af jord, der følger lovgivningen. Giv os derfor besked i god tid, så vi har mulighed for at eksekvere mest optimalt. Har du behov for terrænregulering i forbindelse med fjernelse af jord, så kan vi også udføre arbejdet.

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

    ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.