Vinterservice i hele Nordsjælland

Vinteren er ved at være over os, og det betyder, at vi igen skal til at hive saltlageret og sneskovlen frem.

Efter en lang arbejdsdag, der startede, inden solen stod op, og slutte efter solen var gået ned, så er det højst sandsynligt ikke snerydning, der står øverst på listen over ting, man ønsker at bruge tid på, når man endelig er kommet hjem.

Både for privat og erhverv er snerydning og salting af området et nødvendigt onde, der skal ordnes – heldigvis er der hjælp af hente.

Hos Renice ApS har vi specialiseret os i det danske vintervejr, hvor snerydning, saltning og glatførebekæmpelse er vores ekspertiseområder.

Vi ønsker at være din trofaste partner gennem de lange og kolde vintre, så du kan bruge din fritid på lige det, du har lyst til.

snerydning

Vi tilbyder vinterservice overalt i Nordsjælland. Uanset, om du ønsker at bestille snerydning eller saltning, så har vi mandskabet til at klare arbejdet. Vi står altid klar til at lave en fast aftale, så du er dækket året rundt. Er du ny kunde, og brænder det pludselig på, så kommer vi selvfølgelig gerne, hvis der er brug for en hjælpende hånd.

Vi ordner saltning og snerydning, hvor du har behov for det:

 • Parkeringspladser
 • Indkørsel og andre færdselsarealer
 • Veje, cykelstier og fortove
 • Trapper og ramper

Ingen opgave er for stor til os. Hvad enten, du ønsker snerydning til din virksomhed, ejerforening eller grundforening, så garanterer Renice ApS en løsning, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Bliv kontaktet af vores konsulent – få et uforpligtende tilbud

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Vi prioriterer sikkerheden

  Hos Renice ApS stræber vi altid efter at være forud for vinterlige vejrforhold med henblik på at forebygge risikofyldte situationer. Derfor vil vi som udgangspunkt fokusere på glatførebekæmpelse fremfor snerydning og saltning, såfremt isslag, frost og slud allerede er indtruffet.

  Vores erfaringsrige sneryddere rykker ud, når temperaturen rammer omkring nulpunktet. Selvom dette for nogle kan virke unødvendigt, så forekommer de fleste glatføreulykker i milde vintre.

  Derfor er det ikke udelukkende snevejr, som kan skabe risici. I mange tilfælde kan tåge eller regnvejr være til skyld for glatte fortove og veje.