Stubfræsning

Oplever du at have en eller flere træstubbe, der skal stubfræses, eller rødder, der skal rodfræses? Måske ønsker du at få smårødder fra buske eller hæk stubefræset? Uanset dit behov, så står Renice ApS klar til at udføre opgaven til en fair pris. Vi fjerner stubbe professionelt og sikkert med de nyeste maskiner og en masse erfaring , der altid klarer opgaven uden problemer.

Fordelen ved stubfræsning:

 • Efterlader ingen skader i haven
 • Løser opgaven hurtigt
 • Nem og effektiv løsning
 • Efterlader træflis, som kan anvendes i bede
 • Kommer i forskellige størrelser, så den kan komme ind næsten alle steder
 • Mulighed for hurtigt at så græs eller plante blomster, hvor stubben stod

Stubfræsning er den hurtigste og bedste måde til at fjerne træstubbe i haven. Dog oplever mange, at trods en effektiv stubfræsning, så kommer diverse rodsystemer i jorden i vejen for en komplet fjernelse. Derfor kan en rodfræsning rundt om stubben, være med til at fjerne større rødder. Hvis du har træer du gerne vil have fældet, så yder vi professionel træfældning.

stubfræsning

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Hvornår har du brug for stubfræsning?

  Efter et træ er blevet fældet, bliver stubbene stående tilbage, som ofte kan være ødelæggende og i vejen for havens generelle udseende.

  En stubfræser kommer i forskellige størrelser. En lille stubfræser med en maksimal bredde på 70 cm er på størrelse med en lille havtraktor, som kan komme til de fleste steder. Den er velegnet til haver og steder, hvor adgangen er begrænset. En større stubfræser med en bredde på 110 cm. er stadigvæk meget skånsom mod underlaget. Derfor er der ingen grænse for, hvor stor en træstub, maskinen kan klare, og den er derfor perfekt til alt at fra haver til parter, kirkegårde og større områder.

  Stubfræsning gør det muligt at fjerne træstubbe uden anvendelse af større maskiner, der ofte ødelægger græsplænen, som resultat af dets størrelse og vægt. Modsat er en stubfræser udstyret med bløde ballondæk, så du ikke behøver bekymre dig for, om processen ødelægger din græsplæne.

  Stubfræseren graver typisk mellem 40-40 centimeter ned i jorden og efterlader området klart til beplantning bagefter. Ønsker du, at der skal lægges fliser på området, anbefaler vi, at roden i stedet for graves op.

  Renice ApS garanterer en effektiv behandling

  Hos Renice ApS sørger vi for at fjerne træstubben et stykke ned under græsplænen, så der kan tilføjes ny jord ovenpå. Således er det muligt at så græs eller andet på stedet.

  Ved rodfræsning fjernes stubben og rødderne med en stubfræser, der laver det til savsmuld eller flis, som efterfølgende kan bruges i blomsterbede. Flisen sammen med muld efterlades som mere eller mindre det eneste bevis på, at der har stået et træstub.

  Vi tilbyder også stubfræsning af buske og bambus

  De fleste forbinder stubfræsning med fjernelse af træstubbe. Dog anvendes stubfræsning også til at fjerne andre beplantninger i haven.

  Hegn og buske

  Har du for nyligt skåret dine buske og hegn ned, så kan du med fordel anvende stubfræsning til at fjerne dem. For at opnå det bedste resultat anbefales det, at hæk og busk er skåret så langt ned som muligt. Stubfræsning efterlader løs jord med flis fra rødderne. Ønsker du at beplante på ny eller så græs, kan du med fordel jævne den løse jord.

  Bambus

  Ønsker du at få fjernet bambusrødderne i haven, så kan de med fordel fræses i stykker. Igen opnås det bedste resultat, når bambussen er skåret helt ned.

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.