En støttemur bidrager til bedre pladsudnytning

Har du behov for at støtte en jordskråning i din private have eller på erhvervsgrunde, så kan en støttemur eller terrænmur være en god løsning. Begge har til formål at afstive jorden og dermed sikre niveauforskelle i terrænet.

På den måde undgår man, at skråningen falder sammen. Derudover kan en støttemur bidrage til en bedre pladsudnyttelse, således pladsen ovenpå jordskråning også kan blive udnyttet.

Renice ApS tilbyder professionel etablering af stabile støttemure, og er din trofaste rådgiver og anlægsgartner gennem hele processen.

Hvad enten, du skal have etableret en støttemur i forbindelse med anlæg af have, terrasse, terræntrappe eller p-pladser til erhvervsejendomme, grundforeninger eller private, så garanterer vi et resultat, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Stone wall

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Cobblestone Retaining Wall In Landscaped Yard

  Når vi står i spidsen for opgaven, kan du altid regne med:

  • Professionel projektledelse
  • Materialer af højeste kvalitet
  • Dygtige og erfarne medarbejdere
  • Fokus på kvalitet of holdbarhed

  Sammen finder vi en løsning

  En støttemur kan opføres i flere forskellige materialer, så du altid kan finde et udtryk, der passer til omgivelserne. Hos Renice ApS anvender vi udelukkende de bedste materialer, hvorfor vi tilbyder at udføre din terrænmut i materialer som beton, granit, brosten, kampsten eller noget helt andet.

  Med mange års erfaring står vi klar med vores ekspertise og know-how til at vejlede dig til den rette løsning, der passer til dig og dine behov.