Vi salter dine veje, så du er på den sikre side

Vintertid er oftest lig med sne. Selvom sne kan være hyggeligt og smukt, så kan det udvikle sig til at være en stor byrde, såfremt det ikke bliver saltet rettidigt. Det kan specielt vise sig at være en byrde mandag morgen, hvor fortovet skal være ryddet og saltet mellem kl. 07.00 og 22.00.

Få hjælp til vinterens saltning og lad Renice ApS stå for, at befærdede arealer til og fra bygninger altid er sikre at færdes på i vintermånederne. Det er nemlig dit og din virksomheds ansvar, at adgangsveje og områder, der ligger tæt op ad, er ryddede og sikre at færdes på om vinteren .

Renice ApS har mange års erfaring med saltning. Derfor kan du roligt gå vinteren i møde med ro i maven, når sneen og frosten begynder at sætte ind. Vi bruger altid moderne og professionelle maskiner til at udføre arbejdet, så indsatsen forbliver hurtigt og ikke mindst effektiv. Vores vinterservice kan også hjælpe med snerydning.

Fordelene ved en aftale om saltning

Med en fast aftale om saltning er du altid sikker på, at der er ryddet og saltet forsvarligt på gældende områder. Derfor slipper du for at skulle bekymre dig om vejtudsigten og at nå saltningen, inden kl. 7 på hverdage og kl. 9 i weekenden.

Kontakt os i dag. og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opretholde en sikker og farbar ejendom.

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

    ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.