Få et havehegn, der passer til dine behov

Et havehegn har mange funktioner. Det kan bruges til at ramme haven ind, så det giver læ og privatliv. Derudover kan det også bruges til at skabe et mere gennemgående udseende for haven.

Renice ApS har mange års erfaring med opsætning af hegn, hvorfor du altid er garanteret et hegn i højeste kvalitet. Så går du med tanker om at få opsat et hegn, så kan vi løse opgaven for dig. Vi løser opgaven i god dialog og i tæt samarbejde med dig, så vi sikrer, at resultatet og valg af hegntype lever op til dine forventninger og behov.

Vi kan levere følgende typer hegn:

 • Lamelhegn
 • Trådhegn
 • Klink profil

Er du i tvivl om, hvilket type hegn, der passer bedst til dit formål, så tager vi gerne en snak med dig. Har du brug for hjælp til en træterrasse? Det løser vi gerne for dig.

hegn 1 (2)

Bliv kontaktet af vores havekonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Hegnet skaber rammerne for din have

  Til trods for vores store sortiment af havehegn, så har de alle sammen én ting til fælles: De er slidstærke og har derfor en lang levetid. Derfor er et hegn fra Renice ApS et hegn, som du kan have glæde af i mange år frem i tiden. Inden du beslutter dig for, hvilket hegn der skal sættes op, så er det vigtigt at gøre klart, hvilket formål hegnet har. Skal det tjene som lægiver, skabe tryghed, markere et bestemt område i haven eller måske noget helt andet? Hos Renice ApS tilbyder vi tre forskellige slags hegn, som alle har de rette funktioner til at leve op til dine behov og forventninger.

  Trådhegn

  Trådhegn produceres oftest i plastbelagt varmgalvaniseret stål. Dette er med til at sørge for, at trådhegnet ikke ruster.Et trådhegn er veleget til at tætne hækken, hvilket er en fordel for for eksempel hundefamilier, da hegnet er med til at forebygge, at hunden kan stikke af. Derudover er trådhegnet en forholdsvis billig løsning, uden at  der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten.

  Lamelhegn

  Træhegnet har længe været det foretrukne valg hos mange husejere. Det kan bruges stort set alle steder, hvor man ønsker at skabe læ, skygge og privatliv. Som udgangspunkt er de to mest oplagte steder at placere et hegn som afdækning på terrassen eller på langs grænsen af haven.

  Ønsker du et træhegn, som er nemt at montere med stolper, så er lamelhegnet et oplagt valg. Et lamelhegn kommer i hele fag, som gør det nemmere at montere. Lamelhegnet kommer i sit karakteristike flettede udseende, som bidrager med et elegant look i haven. Lamelhegnet kommer i forskellige udgaver, hvor det er muligt at vælge avanceret flet i en den øverste del af hegnet, eller bare det samme mønster vejen igennem.

  Uanset, hvad dit foretrukne udseende er, så kan Renice ApS hjælpe dig med at finde en løsning, der passer til dine ønsker og forventninger.

  Klink profilhegn

  Går du med ønsker om at afskærme din terrasse, eller drømmer du om at skabe en oase med læ til hyggestunder i haven? Så er klink profilhegnet den ideelle løsning, da hegnet skaber en fleksibel, naturlig og tryg ramme omkring terrassen eller haven.

  Klink profilhegnet har mange funktionaliteter og er samtidig en miljørigtig løsning. Hegnet kan anvendes som et skelhegn, eller som et rustikt terrassehegn. Når hegnet er sat op, kan du vælge at lade det stå, hvorefter tidens og vejret påvirkning vil give hegnet en flot sølvgrå farve. Du kan også vælge at male hegnet med en god træmaling.

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.