Vi udfører dine belægningsopgaver med fokus på kvalitet

Står du med flisebelægning eller belægningsarbejde, som skal udføres? Så er det Renice ApS, du skal have fat i. Renice ApS tilbyder flisebelægning, lægning af flisegange, indkørsel, terrasse og flisearbejde hos private, ejendomsselskaber og virksomheder.

Uanset dine belægningsopgaver, kan du regne med følgende, når Renice ApS står for udførelsen:

 • Overholdelse af tidsfrister
 • Konkurrencedygtig pris
 • Udført arbejde med fokus på kvalitet og holdbarhed
 • Professionel projektledelse og kvalitetskontrol gennem hele processen
 • Erfarne og professionelle brolæggere

Renice ApS har erfaring med både store og små belægningsopgaver. Derfor står vi til rådighed, når du skal tage stilling til, hvordan den nye terrasse, indkørsel eller flisegang bedst tilpasses omgivelserne. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe med en ny træterrasse eller en støttemur, så du bedst muligt kan udnytte pladsen i din have.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  white-and-brown-house-1974596

  Valg af belægning

  Eftersom belægningen skal ligge i mange år, er valget af bl.a. belægningssten, havefliser og betonsten en beslutning, der skal overvejes nøje. Valget af belægning er ikke kun et praktisk valg i forhold til til vedligeholdelse, men også et æstetisk og optisk valg.

  Her er der tale om stilarter, farvevarianter og forskel på stenstykker og materialer. Derfor er valget af belægning et valg, der skal gå op i en højere enhed og tage hensyn til omgivelserne.

  Lægning af fliser

  En flise skal kunne klare større belastninger, når den skal lægges i en indkørsel. Det samme gælder dog ikke for fliser på terrasser og gangsarealer. Derfor er det vigtigt overvege flisens funktion, såfremt man ønsker flisebelægningen til at holde i mange år frem.

  Hos Renice tilbyder vi professionel:

  • Brolægning
  • Flisebelægning
  • Belægning af indkørsel
  • Terrassebelægning

  Her er du garanteret et resultat, som du får gavn af i mange år frem!

  Professionelt og kompetent

  Renice ApS sætter en ære i at udføre alle former for flisebelægning og belægningsopgaver med samme professionelle og detaljerede omhyggelighed.

  Hvad enten, der er tale om lægning af fliser til terrasser, stier eller indkørsel, ser belægning alfa og omega. Derfor bliver alle belægninger grebet an på samme måde.

  Det kræver kompetente og erfarne brolæggere at udføre forarbejdet og udførelsen af selve belægningsarbejdet, da resultatet og kvaliteten af belægningen vil være eksponeret mange år efter udførelsen.

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.