Gør din ejendom dynamisk med en terræntrappe

Går du og drømmer om at gøre din ejendom mere dynamisk og spændende? Så er det en oplagt idé at undersøge muligheden for at imødekomme eventuelle niveauforskelle med en terræntrappe.

Hos Renice ApS er vi eksperter i at bygge tærrentrapper. Det vil sige, at vi ikke lader os begrænse af upraktiske tilstande, men i stedet for finder en løsning, som imødekommer dine ønsker og forventninger på en stabil, effektiv og dekorativ måde.

En terræntrappe etableres som en trappe, der bidrager til niveauforskelle. Disse anvendes specielt i tilfælde af nedsænkede arealer, hvilket ofte forekommer på legepladser, arkitektoniske belægninger og mange andre steder.

Ved at installere en terræntrappe bidrager du til at gøre de allerede smukke og interessante niveauer praktiske.

Spring flower garden

Din trofaste rådgiver og anlægsgartner

Renice ApS er din samarbejdspartner, som står klar til at rådgive og anlægge en terræntrappe i en gennemgående høj kvalitet. Vi tilbyder udelukkende de bedste materialer, så du er garanteret et resultat, som holder i mange år frem. Hos Renice ApS kan vi også rådgive dig om pladsudnyttelse ved etablering af en støttemur.

For os er det en selvfølge, at normen og værdisættet for trinhøjde og dybde bistår i vores arbejde, så terræntrappen fremstår gå-venlig og naturligt opbygget.

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

    ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.