Haveservice af professionel havemand

Hos Renice tilbyder vi professionel haveservice og gartnerarbejde i højeste kvalitet til dig der bor i Nordsjælland eller København.

Det er vigtigt for os at vi skaber gode og smukke rammer hjemme i jeres haver eller omkring jeres virksomhed. Dertil er vores mission at skabe et godt miljø for jer i jeres grønne arealer. Det gør vi blandt andet ved at passe på miljøet og bruge miljøvenlige drivmidler til vores maskiner samt i størst muligt omfang at bruge håndmasker på batteri.

Anlægsopgaver – når du skal have anlagt din have

Udover haveservice, vedligeholdelse og pleje, løser vores havemand også en lang række anlægsopgaver med stor erfaring og ekspertise. Renice ApS har kompetencerne til at klare støre og små anlægsopgaver for både privat og erhverv, herunder:

Renice ApS bistår med haveservice og parkpleje

Vores havemand kender årets gang i haven og klipper græs, klipper hæk, fjerner ukrudt, beskærer buske, fjerner affald og vander blomster med mere. I det hele taget sørger vi for, at dine udendørs områder er velplejet og vedligeholdt hele året rundt, herunder:

  • Græsklipning
  • Hækklipning
  • Beskæring og pleje af træer
  • Bekæmpelse af ukrudt
  • Renholdelse af bevoksning og belægninger
  • Diverse serviceopgaver

Kontakt Renice for tilbud på haveservice

En velplejet have og korrekt beskæring af havens buske og træer sikrer en smuk, sund og velformet vækst i haven.

Kontakt os i dag på 70 22 14 77 eller benyt kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud. Vi lægger en plan sammen med dig, så du kan få den haveservice eller det anlægsarbejde, som du har behov for.