Professionel træfældning

Har du opgivet at prøve at kontrollere udviklingen af dine træer i haven? Desværre er det ikke en selvfølge, at træer altid udvikler sig på en tilfredsstillende måde.

Ofte må man acceptere, at det til tider kræver hårdt arbejde i form af træfældning og beskæring at opnå den rette bevoksning, som man ønsker.

Med en erfaringsrig og omhyggelig beskæring er du sikker på at opnå sunde vækstbetingelser for dine træer. Dette bidrager til hensigtsmæssige udviklinger i mange år frem.

Renice ApS er førende inden for beskæring af træer hos private og virksomheder i Danmark. Her er alle værktøjer i orden, således ingen planter bliver skadet, og alle beskæringsopgaver klares elegant, effektivt og på den rette årstid

Træfældning udført af professionelle

Hos Renice ApS foregår træfældning altid med respekt for buske, træer og diverse belægninger omkring fældestedet. Når vi fælder træer, anvender vi moderne klatretekniker, kraner og avanceret rebudstyr.

For at mindske rod og undgå potentielle skader på ejendommen, fældes træerne altid fra toppen, hvorefter grene og rammer bliver hejset ned på begrænset plads. Sådan garanterer vi en sikker og effektiv træfældning.

Når træfældningen er overstået, klarer vi selvfølgelig oprydningen hurtigt, uden I behøver at løfte en finger. Endvidere kan Renice også hjælpe med stubfræsning, hvis der er behov for det.

beskæring fra lift 3 (1)

Bliv kontaktet af vores konsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Har naturen overtaget haven?

  Har du mistet overblikket over begroningerne i haven, skal haven omlægges, eller skal der bygges noget nyt? Uanset situationen, så tilbyder Renice ApS en løsning, som passer til lige netop dit behov. Dækker behovet mere end blot træfældning, så tilbyder vi også stubfræsning, som kan tilkøbes, haveservice og plantning.

  Med vores brede sortiment af maskiner kan vi komme ind i de fleste haver. Med brede dæk og bælter komprimerer vores maskiner ikke jorden, hvilket er essentielt, såfremt en ny have skal implementeres.

  Vi tilbyder forskellige former for træfældning

  Ingen træer er ens. Derfor findes der heller ikke kun én form for træfældning eller beskæring. Hos Renice ApS ønsker vi at yde den bedste service, der stemmer overens med dine ønsker og forventninger. Derfor tilbyder vi tre forskellige former for træfældning:

  Almindelig træfældning

  Almindelig træfældning anvendes, såfremt træet er placeret frit fra andre træer, bevoksninger og bygninger, og at det er sundt. Denne form for træfældning kræver, at det fældede træ skal kunne ligge i fuld længde i et samlet stykke, når det rammer jorden.

  Topkapning af trætoppe

  Er træet tæt placeret op ad huset eller andre ejendomme, er det nødvendigt at udfører en topkapring af trætoppe. Denne metode tager udgangspunkt i at fælde træet fra toppen og ned. Metoden taget også i brug, hvis træet ikke har mulighed for at falde i sin fulde længde, uden at det skal gøre skade på nærtliggende omgivelser.

  Fældning med kran

  Den sidste metode til træfældning benyttes udelukkende, når træet ikke er nemt tilgængeligt. I sådan en situation anvender vi en kran til at fælde og fjerne træet, da det er den sikreste måde, hvorpå vi kan fælde træet i sektioner.

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.