Renice ApS forbinder haven og boligen med en træterrasse

Trænger haven til en nye terrasse? Renice ApS har mange års erfaring med at bygge terrasser i diverse afskygninger. Uanset dine ønsker og drømme for en ny terrasse, så står Renice ApS klar til at føre den ud i livet, så du står tilbage med en terrasse, der lever op til dine ønsker og forventninger.

 • Hvad er dit budget for terrasseprojektet?
 •  Hvilken træsort, skal terrassen bygges i?
 •  Hvor skal terrassen ligge? Skal terrassen bygges i forlængelse af boligen eller placeres et særskilt sted i haven?
 •  Skal terrassen være på solsiden, i læ eller et sted med aftensol?
 •  Hvordan skal terrassen se ud for at passe til din bolig og din have? Skal træterrassen males efterfølgende?
 •  Skal den være overdækket eller hævet over niveau?

Hos Renice ApS tilbyder vi en uforpligtende snak om, hvordan din terrasse kan komme til at se ud. Herfra udformer vi et skræddersyet tilbud på din nye træterrasse. Vi hjælper gerne med opsætning af nyt havehegn eller belægningsopgaver.

terrasse

Bliv kontaktet af vores havekonsulent – udfyld formularen herunder:

  ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.

  Forskellige former for træterrasser

  Som udgangspunkt er det kun fantasien, der sætter grænser, når du skal bygge din træterrasse. Alligevel finder vi primært tre slags terrasser i danske haver.

  Den mest almindelige terrassetype er terrassen, der ligger i samme niveau som haven. Denne terrasse er ofte nemmest at etablere og udvide, såfremt det skulle blive nødvendigt senere. Er du derimod ejer af en skrå have eller en høj kælder, kan en terrasse i flere niveauer eller en hævet terrasse være en optimal løsning. E hævet terrasse gør det muligt at skabe et samlet udtryk på ejendommen, trods udfordrende omgivelser.

  Med den danske sommer i baghovedet, kan det være fordelagtigt at overveje fordelen ved at vælge en overdækket terrasse. Det gør det nemlig muligt at bruge terrassen, når vejret er dårligt. Derudover kan en hel- eller halvdækket terresse også skærme for havemøblerne mod vejrets hårde behandling.

  Fordelen ved at bygge en træterrasse

  Der forekommer mange fordele ved at vælge en træterrasse, fremfor en stenterrasse. For det første efterlader en træterrasse en overflade, som kan føles varmere og mere behagelig at gå på, end en stenterrasse.

  Valget af træ til terrassen kan betragtes som en forlægelse af huset, såfremt man har anvendt samme træ indenfor.

  Til sidst tillader træ for en mere kreative muligheder, hvor man kan skabe en masse detaljer, som er med til at gøre terrassen personlig og anderledes.

  Vedligeholdelse af din træterrasse

  Det siger sig selv, at en træterrasse kræver en vis form for vedligeholdelse, såfremt man ønsker en pæn og funktionel terrasse i mange år. Renice ApS hjælper dig med at vælge den rette form for vedligeholdelse, så du kan få langvarig glæde af din træterrasse.

  Derfor tilbyder vi hos Renice kun træterrasser i trætyper af højeste kvalitet:

  • Cumaru Terrassebrædder
  • Jatoba Terrassebrædder
  • Lærk Terrassebrædder
  • komposit terrassebrædder
  • Brunimprægneret Terrassebrædder
  • Terrassebrædder Trykimprægneret

  Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud

   ….eller ring på 70 22 14 77 for at tale direkte med en af vores konsulenter med det samme.