Få følelsen af hovedrengøring på badeværelset med disse tre råd

bathroom

Få følelsen af hovedrengøring på badeværelset med disse tre råd

Et af de vigtigste rum i vores hjem at gøre rent er badeværelset. Her samler sig nemlig nemt skidt og snavs i alle kroge og hjørner som følge af vores daglige aktiviteter i rummet.

I forlængelse kan overskuddet til at gøre rummet rent føles minimalt, da badeværelset rummer mange artikler, der både hænger på væggene og er placeret på gulvet. Det gør oftest rengøringsprojektet til en længere affære, såfremt alle hjørner og afkroge skal have en omgang.

Hvis du ligesom mange andre, ønsker at minimimere antallet af støvsugninger, afkalkninger og aftørringer til et absolut minimum uden at gå på kompromis med renligheden, så har Renice ApS de rette rengøringsråd til dig.

Hvornår bør du gøre badeværelset rent?

Det siger selvfølgeligt sig selv, at det kræver hyppig rengøring af badeværelset, hvis man ønsker at holde en rimelig hygiejne. Derfor kan en ugentlig rengøring være med til holde bakterierne nede.

En god indikationen til, at badeværelset trænger til en kærlig hånd, forekommer i form af kalkrester i krogene og striber i toilettet, som ikke forsvinder under den ugentlige rengøring. Konsekventligt er det tid til at gå grundigere til værks.

Trods løbende rengøring, kan du ikke undgå at skulle give rummet en mere dybdegående rengøring et par gange om året.

Disse rengøringsmidler egner sig bedst til badeværelset

Du har nok allerede set din del af reklamer, som påstår, af de klorholdige og desinficerende midler er specieldesignet af producenterne til specifikt at klare badeværelsesproblematikkerne.

Selvom disse rengøringsmidler oftest er nemme at anvende i forbindelse med bekæmpelse af skimmelsvamp, kalkaflejringer og sæberester, så kan nogle af dem gså bidrage til et dårligt indeklima i dit hjem.

Universalrengøringsmiddel

Som ordet lyder, kan dette rengøringsmiddel effektivt bruges til afrensning af snavs, der ikke indeholder kalk. I de fleste tilfælde kan simpel opvaskemiddel bruges, da det er mere skånsomt, både for dine hænder og miljøet.

Vil du til bunds i snavset, er universalrengøringsmidlet et ganske fornuftigt valg.

Eddike og eddikesyre

Vil du virkelig til bunds i kalken, som har indfundet sin plads i din brusekabine og håndvask, så er eddike eller eddikesyre et ”must”.

Grundet begge produkters relative høje koncentrat, anbefales det, at du husker at bruge handsker og ikke indånder dampene, da specielt eddikesyre er et ætsende produkt.

Brun sæbe

Brun sæbe er en klassiker på rengøringshylden. Sæben kan bruges til grundrensning af mosaikfliser samt klinkegulv, hvor de skrubbes med en børste. Det danner en beskyttende sæbefilm, så gulvet fremstår mindre modtagelig over for snavs og skidt.

Opnå optimal rengøring af toilettet

Én af de mest centrale artikler på badeværelset er toilettet. Det anvendes dagligt op til flere gange af forskellige personer. Derfor er det yderst vigtigt at gøre ordentligt rent for at holde bakterieniveauet nede:

  1. Når de fleste skal gøre toilettet rent, tænker de kun på indersiden – men, ydersiden er mindst lige så vigtig at give en gang med kluden. I forlængelse kan det give bedre plads at afmontere toiletsædet, så du kan komme ind i alle kroge. Brug eventuelt en tandbørste til at nå de svært tilgængelige steder.
  2. Som det næste, skal du tømme toilettet for vand. Det kan du gøre ved at hælde en hel spand vand i toilettet eller skubbe det ud med toiletbørsten. På den måde er det muligt at rengøre helt ned i kummen.
  3. Brug et vaskemiddel med eddikesyre i til at smøre rundt i kummen. Lad det sidde et stykke tid og skyl derefter blandingen af.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan du opnår en effektiv hovedrengøring i dit badeværelse? Kontakt os her.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.